Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Την Κυριακή η τελευταία στροφή

Την Κυριακή 11 Μαίου 2008 και ώρα 10:30, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος και τελευταίος γύρος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής Φιλίας 2008 "Νίκος Στρόφαλης", όπου συμμετέχουν ομάδες της ΑΕΚ.
Αναλυτικότερα, για τη Γ' Εθνική, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην έδρα της στην οδό Δεκελείας 138-140, στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον ΑΣ Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Η Ένωση έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στη Β' Εθνική Κατηγορία για τη νέα χρονιά και πλέον αγωνίζεται με μόνο στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλό της, τον οποίο και θα πετύχει αν νικήσει τον ΑΣΑΕ, ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες του ομίλου στους δικούς τους αγώνες.
Επιπρόσθετα, υπάρχει ακόμα ένα κίνητρο. Όπως δήλωσε μεσοβδόμαδα ο έφορος του τμήματος Χρήστος Πιλάλης στην εφημερίδα "ΕΝΩΣΗ", η άνοδος στη Β' Εθνική, αφιερώνεται στον προσφάτως εκλιπών IM της ομάδας, Λάζαρο Βυζαντιάδη. Και επειδή ο Λάζαρος ήταν γεννημένος νικητής, θα ήταν αδιανόητο να μην προσπαθήσουμε όλοι να κατακτήσουμε εκτός από την άνοδο και τον τίτλο της κατηγορίας, ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά. Η βαθμολογία του Α' ομίλου της Γ' Εθνικής, μετά και την ολοκλήρωση του 6ου γύρου, έχει ως εξής:

1 A.E.K. 10 βαθ. 42,5 πόντοι
2 Εστία Νέας Σμύρνης 9 βαθ. 37,0 πόντοι
3 ΣΟ Χαλανδρίου 8 βαθ. 31,0 πόντοι
4 ΕΟΣ Αχαρνών 7 βαθ. 29,5 πόντοι
5 ΣΟ Περιστερίου 6 βαθ. 28,0 πόντοι
6 ΣΟ Αμπελοκήπων 5 βαθ. 28,0 πόντοι
7 ΑΣ Αιγυπτιωτών Ελλήνων 3 βαθ. 22,5 πόντοι
8 ΑΟ "Πήγασος" Κυψέλης 0 βαθ. 17,5 πόντοι

Για τον 7ο και τελευταίο γύρο του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής Φιλίας 2008 "Νίκος Στρόφαλης", η ομάδα της ΑΕΚ, αντιμετωπίζει την Β' ομάδα του ΣΟ Αιγάλεω, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο της ομάδας των δυτικών προαστίων, που βρίσκεται επί της Ιεράς οδού 294, στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου "La Μirage".
Η ΑΕΚ, έχοντας συγκεντρώσει 5 βαθμούς, βρίσκεται στην 24η θέση της βαθμολογίας, σε σύνολο 38 ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή. Στόχος της ομάδας είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, αφού στη συγκεκριμένη διοργάνωση αγωνίζονται σκακιστές με μικρή έως μηδαμινή αγωνιστική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες