Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Συμμετοχές σκακιστών ΑΕΚ σε τουρνουά


Ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, τα open τουρνουά του Ηρακλείου και της Νίκαιας, στα οποία η συμμετοχή των σκακιστών απ' όλη την Αττική ήταν μαζικότατη. Στο 12ο Open Ηρακλείου Αττικής, είχαμε από πλευράς ΑΕΚ τη συμμετοχή του μικρού Γρηγοριάδη Μιχαήλ, ο οποίος συμμετείχε στο Β' group (για σκακιστές με ΕΛΟ έως 1900) και συγκεκριμένα ήταν στην κατηγορία σκακιστών έως 10 ετών, στην οποία συνολικά αγωνίστηκαν 33 παιδιά. Ο Μιχάλης, κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση της κατηγορίας του μαζεύοντας συνολικά 5,5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Η θέση του στη γενική κατάταξη του Β' ομίλου, ήταν η 37η σε σύνολο 146 σκακιστών. Καθόλου άσχημα αν αναλογιστούμε το νεαρό της ηλικίας του. Σίγουρα το μέλλον του ανήκει.
Στο άλλο open, στο 6ο Φυσιολατρικό σκακιστικό τουρνουά, είχαμε τη συμμετοχή του Γιάννη Βραϊμάκη και του βοηθού εφόρου του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ, Φώτη Αρμπή. Και οι δύο κατάφεραν να μαζέψουν 4 βαθμούς (σε 6 αγώνες όμως, αφού ζήτησαν από μια εξαίρεση) και έτσι τερμάτισαν ο μεν Αρμπής στην 52 θέση, ο δε Βραϊμάκης στην 63η, σε σύνολο 174 σκακιστών που αγωνίστηκαν στο εν λόγω τουρνουά.
Οι επίσημοι διαδικτυακοί τόποι των δύο παραπάνω τουρνουά είναι στα επόμενα link: Ηράκλειο - Νίκαια.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο μικρός Μιχάλης (στα δεξιά), να αντιμετωπίζει κάποιον αντίπαλό του, στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (αγώνας με ΑΟ "Πήγασος" Κυψέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες