Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ο 16χρονος Καφετζόπουλος στην ΑΕΚ !



Θωράκισε την 9η σκακιέρα της (έφηβος μέχρι 18 ετών) η ΑΕΚ, με την μεταγραφή του 16χρονου Καφετζόπουλου Aναστάσιου από τη ΣΕ Βόλου. Ο Καφετζόπουλος, που είναι Αεκτζής και στο ποδόσφαιρο, υπέγραψε στην Ένωση μετά την ευγενή παραχώρηση του από τη διοίκηση του ΣΕ Βόλου. Με τη μεταγραφή αυτή, η ΑΕΚ ενισχύεται καθοριστικά όχι μόνο για τον κοντινό της στόχο που είναι η 1η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και η άνοδος στην Α΄ Εθνική στη νέα αγωνιστική χρονιά (2009), αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας το 2010. Ο Καφετζόπουλος πάει στη 2α Λυκείου και από το 1999 που άρχισε να παίζει αγωνιστικό σκάκι έχει πολλές επιτυχίες. Αγωνίσθηκε πριν από 1,5 μήνα με την εθνική μας ομάδα στην Σκακιστική Ολυμπιάδα για σκακιστές μέχρι 16 ετών που έγινε στην Τουρκία. Στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα του 2000 ήταν 15ος στο Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών, το 2003 ισοβάθμησε στην 7η θέση στο Πρωτάθλημα κάτω των 12 ετών, το 2004 ήταν 9ος, το 2006 ήταν 11ος στα κάτω των 14 ετών και το 2007 ισοβάθμησε στην 4η θέση στο Πρωτάθλημα κάτω των 16. Στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα το 2006 ισοβάθμησε στην 3η θέση. Στο Πανθεσσαλικό Τουρνουά το 2005 ήταν 1ος στην κατηγορία κάτω των 18 και 6ος στην γενική κατάταξη! Το 2006 ήταν 1ος στο κάτω των 16. Στο Πανθεσσαλικό Νεανικό Πρωτάθλημα το 2007 ήταν 1ος κάτω των 16. Στο 16ο Διεθνές Ανοιχτό Τουρνουά της Καβάλας το 2007 ήταν 1ος κάτω των 16 και 3ος στη γενική κατάταξη στο B' group. Πήρε μέρος στα Παγκόσμια Νεανικά Πρωταθλήματα Νέων-Νεανίδων στην Αττάλεια Τουρκίας και βγήκε 69ος με 5,5 βαθμούς. Εκτός απ' το σκάκι του αρέσει πολύ ο κινηματογράφος και η μουσική.
Αναστάση, καλώς ήλθες στη Οικογένεια της ΑΕΚ.



O Αναστάσης Καφετζόπουλος, 2os από αριστερά, με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας μέχρι 16 ετών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοπόρος η ΑΕΚ! Αποκτά παίκτες πριν καν τη μεταγραφική περίοδο!

Ανώνυμος είπε...

Άνοιξε η μεταγραφική περίοδος. Ο Μπανίκας πως ανακοινώθηκε από τον ΦΟΝΗ?

Ανώνυμος είπε...

Ο έξι φορές Πρωταθλητής Ελλάδος GM Χρήστος Μπανίκας

θα αγωνίζεται από το 2009

(και για δύο τουλάχιστον χρόνια) στο Φιλαθλητικό Όμιλο Νέων Ηρακλείου.

αυτοί τουλάχιστον σώσανε τα προσχήματα και ανακοινώσανε ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η ΑΕΚ πάλι "αποκτάει παίκτες" και τους φωτογραφίζει και με τη φανέλα της ομάδας κι όλας από το καλοκαίρι (π.χ. Κοσμας Λέκκας)

Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει στις 25 Οκτωβρίου και όσοι μεταγράφονται αλλάζουν ομάδα το 2009.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος. Έπρεπε να τους ανακοινώσει πιο νωρίς η ΑΕΚ τους παίκτες που απέκτησε.
Ρε ασχολήσου με τίποτε άλλο και άσε την ΑΕΚ στιν μιζέρια των...μεταγραφών της.

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαγορεύεται στο σκάκι η συμφωνία για μεταγραφή και η ανακοίνωση πριν τη μεταγραφική περίοδο.Εννοείται φυσικά ότι χρειάζονται έγκριση από την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΣΟ. Δεν είναι ευκολα κατανοητό γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό.

Unknown είπε...

Η ΑΕΚ ανακοινώνει τις μεταγραφές που θα κάνει όταν οι παίκτες υπογράφουν την αίτηση μεταγραφής και παράλληλα το μέχρι τώρα σωματείο τους, τους έχει δώσει το χαρτί με την αποδέσμευσή τους, οπότε η περίοδος μεταγραφών αποτελεί τυπική διαδικασία

Ετικέτες