Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Με ΣΟ Αγίας Παρασκευής στο Κύπελλο

Με την ομάδα του ΣΟ Αγίας Παρασκευής θα τεθεί αντιμέτωπη η ΑΕΚ, στον 3ο γύρο (φάση "16"), του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009. Ο αγώνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05 Απριλίου 2009 και ώρα 10:30 το πρωί, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία βρίσκονται στη λεωφόρο Δεκελείας 138-140 (2ος όροφος).
Η ΑΕΚ, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να προκριθεί στους προημιτελικούς του Κυπέλλου.
Η αντίπαλος μας, αγωνίστηκε φέτος στη Γ' Εθνική, όπου κατέκτησε την 5η θέση, επί συνόλου 12 ομάδων. Στους δύο προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου Αττικής, η Αγία Παρασκευή απέκλεισε, στο μεν πρώτο γύρο, την ισχυρή ομάδα του ΑΟ "Ζήνων" Γλυφάδας (ομάδα Α' Εθνικής), φέρνοντας ισοπαλία εκτός έδρας 2-2, αλλά επικρατώντας στο κριτήριο του Βερολίνου και στο δε δεύτερο, τον ΑΟ "Αετός" Αθηνών, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 2.5-1.5.
Στοιχεία για την πλήρη δυναμικότητα του αντιπάλου, μπορείτε να δείτε στο site της ΕΣΟ, πατώντας εδώ.
Αξίζει να επισημάνουμε, ότι με την Αγία Παρασκευή, δεν έχουμε αγωνιστεί στο παρελθόν ως αντίπαλοι, σε καμία επίσημη διοργάνωση (Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου).
Ελπίζουμε, επιδεικύοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, έτσι ώστε να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας, ο οποίος δεν είναι άλλος, από την κατάκτηση του Κυπέλλου Αττικής 2009, ώστε στη συνέχεια να προκριθούμε στο Κύπελλο Ελλάδος, για να φτάσουμε να το διεκδικήσουμε στο Final - 4, για 3η φορά στη σχεδόν τετράχρονη Ιστορία μας. Μέχρι τότε, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Και χρειάζεται πέραν της ικανότητας και αρκετή δόση τύχης. Καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες