Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

XΟΡΗΓΟΣ: "PROJECT SHIPPING INC"


Με αφορμή τη διοργάνωση του Final-4 του Κυπέλλου Αττικής 2009 από την ΑΕΚ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του σκακιστικού τμήματος του Δικεφάλου, θα παρουσιάσουμε όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης, οι οποίοι στηρίζουν την ΑΕΚ αλλά και το σκάκι γενικότερα.
Από τους πρώτους χορηγούς της ομάδας, είναι η ναυτιλιακή εταιρία "PROJECT SHIPPING INC". Πρόκειται για μια εταιρία η οποία ασχολείται από το 1992, με τη διαχείριση και τις ναυλώσεις εμπορικών πλοίων (φορτηγών και πετρελαιοφόρων). Αυτή τη στιγμή, διαχειρίζεται επτά πετρελαιοφόρα πλοία, χωρητικότητας 30.000 με 40.000 μετρικών τόνων (τα πέντε από τα οποία είναι διπλού τοιχώματος).
Διευθυντής λειτουργίας και ναυλώσεων της εταιρίας, είναι ο Νίκος Γεωργατζόγλου, ο οποίος έχει μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο Κάρντιφ της Ουαλίας (έτος αποφοίτησης 1995) και είναι μέλος του Σωματείου Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων από το έτος 1997.
Η εταιρία έχει πιστοποιητικό ΙSM, από το Lloyds Register, εδώ και 12 χρόνια, ενώ είναι μέλος της Intertanko εδώ και 7 χρόνια.
Τo e-mail για επικοινωνία με την εταιρία είναι: Project@ath.forthnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες