Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Σαββατοκύριακο γεμάτο σκάκι!


Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου 2009, είναι σαφώς ένα διήμερο γεμάτο σκάκι, με το Δικέφαλο να αγωνίζεται σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, παρατάσσοντας πέντε συνολικά αντιπροσωπευτικές ομάδες. Για να πάρουμε τα πράγματα με χρονολογική σειρά, πρώτες ρίχνονται στη μάχη, η Α', η Β' και η Γ' ομάδες της ΑΕΚ, οι οποίες το Σάββατο 7/11, θα συμμετάσχουν στο 15ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Rapid Αττικής 2009 "ΔΗΜ. ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ". Στόχος δεν είναι άλλος, από τη διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου όπως στην προηγούμενη διοργάνωση του 2008, αλλά και στην αντίστοιχη του 2005. Σαφώς δύσκολο έργο, αφού θα συμμετάσχουν πολλές και καλές ομάδες απ' όλη την Αττική, αλλά όχι ακατόρθωτο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Γυμνάσιο Φυλής (Σοφοκλή Βενιζέλου 13), με συνδιοργανωτές την ΕΣΣΝΑ, τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Φυλής και τη Σκακιστική Πολιτιστική Κίνηση Φυλής. Ώρα έναρξης: 16:30.
Για να δείτε την προκήρυξη των αγώνων, πατήστε εδώ.
Όμως οι αγώνες και οι υποχρεώσεις δε σταματούν εδώ. Την Κυριακή 8/11, με ώρα έναρξης 10:30 πμ, συνεχίζονται το Διασυλλογικό Κύπελλο "ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ" και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων (-12 ετών). Αναλυτικότερα, για την πρώτη διοργάνωση, η ΑΕΚ στα πλαίσια του 4ου γύρου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αθλητικό Σύλλογο Λαυρίου. Με στόχο να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση, ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε διοργάνωση της ΕΣΣΝΑ, σε περιοχή εκτός της Αθήνας. Πληροφορίες για τη δυναμικότητα της αντιπάλου ομάδος, μπορείτε να αντλήσετε πατώντας εδώ.
Για τη διοργάνωση των Παμπαίδων -12 ετών, η ΑΕΚ (επίσης την Κυριακή 8/11 και ώρα 10:30), θα αντιμετωπίσει στο εντευκτήριό της στη Νέα Φιλαδέλφεια (Θεμ. Σοφούλη και Στρ. Παπάγου 100), το Δημοτικό Κέντρο Πνεύματος (ΔΗΚΕΠ) Άνω Λιοσίων, σε αγώνα για τον 3ο γύρο. Πληροφορίες για την αντίπαλο ομάδα, μπορείτε να δείτε εδώ.
Το σκακιστικό αυτό Σαββατοκύριακο, θα αγωνιστούν ανά την Αττική στις τρεις προαναφερθείσες διοργανώσεις, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο αετό στο στήθος, συνολικά είκοσι σκακιστές και τρεις σκακίστριες.
Ρεπορτάζ με φωτογραφικό υλικό, από όλες τις διοργανώσεις, θα αναρτηθεί μετά τη λήξη των αγώνων. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες