Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Βράβευση Κ. Μουτούση στη γιορτή της ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/2 και ώρα 20:00, στο ξενοδοχείο "Athens Imperial", η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, παρουσία σύσσωμης της οικογένειας του Δικεφάλου, επισήμων προσκεκλημένων από το χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού και της πολιτικής, αλλά και πλήθους οπαδών της ομάδας.

Αναλυτικότερα, το παρών έδωσε από την ποδοσφαιρική ομάδα ο Βασίλης Δημητριάδης, σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ, η ομάδα βόλεϊ ανδρών, η ομάδα χάντμπωλ, η ομάδα βόλεϊ γυναικών, αθλητές και έφοροι από το στίβο, την ποδηλασία, την πυγμαχία, την ξιφασκία, το πιγκ πόγκ, το ποδόσφαιρο σάλας και τέλος από τα παιδικοεφηβικά τμήματα υποδομής όλων των αθλημάτων.
Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας ποδοσφαίρου, οι οποίοι με μπροστάρη το Μίμη Παπαϊωάννου, έδωσαν όπως πάντα δυναμικό παρών.
Από το τμήμα σκάκι, παρευρέθησαν οι έφοροι του τμήματος Χρήστος Πιλάλης και Φώτης Αρμπής και οι σκακιστές Κ. Μουτούσης, Μ. Πετσετίδη και Ν. Πελεκούδας.

Πρώτος (απ' όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΚ), βραβεύθηκε ο Κ. Μουτούσης, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, από τη βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ κα Μιλένα Αποστολάκη.
Ακολουθεί το βίντεο της βράβευσης, μαζί με τις δηλώσεις της κ. Αποστολάκη.



Δείτε το τι ανέφερε ο Κώστας όταν κλήθηκε στο βήμα για να πει δύο λόγια στους παρευρισκομένους.



Η αναμνηστική πλακέτα που δόθηκε στον Κώστα.

Και του χρόνου με υγεία, με την ΑΕΚ στην κορυφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες