Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ήττα στους Παίδες, νίκη άνεϋ αγώνος στους Παμπαίδες

Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των Παίδων, η οποία συμμετέχει στο αντίστοιχο Κύπελλο (-14 ετών). Στα πλαίσια του 5ου γύρου (προτελευταίου), ηττηθήκαμε με σκορ 1.5-2.5 εκτός έδρας, από την ομάδα του ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου. Με αυτόν τον τρόπο χάθηκαν και οι όποιες ελπίδες μας για κάτι καλό και πλέον στον 6ο και τελευταίο γύρο, απλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλότερα γίνεται στην τελική κατάταξη. Για την ΑΕΚ νίκη τη μοναδική νίκη πέτυχε ο Κων/νος Σοϊλεμέζης, ισοπαλία έκανε ο Φραγκίσκος-Βλάσης Τσίρος, ενώ ηττήθηκαν οι Μιχάλης Γρηγοριάδης και Δημήτρης Τσίρος.
Οι Παμπαίδες, στο αντίστοιχο Κύπελλο (-10 ετών), επικράτησαν άνευ αγώνος επί της (Γ') ομάδας του ΑΠΟ "Αίγλη" Παπάγου. Η φιλοξενούμενη ομάδα, εμφανίστηκε με έναν μόλις σκακιστή στη σύνθεσή της και έτσι ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ, δίνοντας στην ΑΕΚ τη νίκη με σκορ 3,5-0 (όπως προβλέπει ο κανονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις). Η συγκεκριμένη νίκη σαφώς και δεν έχει καμία σημασία για εμάς, αφού δεν επιτεύχθηκε στις σκακιέρες. Για την Ιστορία, τη σύνθεση της ΑΕΚ αποτελούσαν ανά σκακιέρα οι: Pomohaci, Χατζάκης, Μιχαλόπουλος και Τζαμούσης.
Οι αγώνες για τον 6ο γύρο, με τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι δύο ομαδικές νεανικές διοργανώσεις, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Μαϊου 2010, στις 10:30 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες