Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011 (αποτίμηση έως 5ο γύρο)

Ολοκληρώθηκε ο 5ος γύρος των Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων Αττικής για το έτος 2011, τα οποία διεξάγονται στο σχολικό συγκρότημα Μηλιαράκη, στα Πατήσια. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την 30/12/2010, με τη διεξαγωγή του 7ου γύρου (έναρξη 15:00). Η τελετή λήξης θα ξεκινήσει την ίδια μέρα, περί τις 20:30, ενώ ο 6ος γύρος θα πραγματοποιηθεί στις 29/12/10 (έναρξη 17:00).
Αναλυτικά η πορεία των συμμετεχόντων σκακιστών της ΑΕΚ, έχει ως εξής (πατήστε πάνω στο όνομα για να δείτε τα ατομικά στατιστικά τους, όπως δημοσιεύονται στο www.chess-results.com):

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ-10 ΕΤΩΝ (71 συμμετοχές)

ΤΖΑΜΟΥΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
Ο Φώτης ξεκίνησε άσχημα τους αγώνες, αφού είχε δύο ήττες στους δύο πρώτους γύρους. Όμως στη συνέχεια ανέκαμψε και νίκησε στον 3ο, στον 4ο γύρο, αλλά και στον 5ο γύρο. Βρίσκεται στην 25η θέση της κατάταξης, με 3 βαθμούς. Ο Φώτης παρακολουθεί τα μαθήματα που διεξάγονται στο εντευκτήριο της ΑΕΚ, με προπονητή τον Αλέξανδρο Γρηγοριάδη και συμμετέχει με τα κιτρινόμαυρα για 2η φορά στη διοργάνωση (για το 2010 αγωνίστηκε στην κατηγορία των Α-08).

POMOHACI LUKA (Romania)
O Luka ξεκίνησε τους αγώνες με 2 ήττες. Στον 3ο γύρο κέρδισε άνευ αγώνος, αλλά επανήλθε στις ήττες στον 4ο γύρο. Η τύχη τον βοήθησε και στον 5ο γύρο, όπου πάλι κέρδισε άνεΥ αγώνος. Έτσι, βρίσκεται στην 51η θέση, έχοντας 2 βαθμούς. Συμμετέχει για 3η φορά στη διοργάνωση (τις δύο προηγούμενες συμμετείχε στην κατηγορία Α-08).

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ο Μανώλης, στην 1η του παρουσία σε αγώνες, έχει 4 ήττες σε 4 αγώνες, ενώ πήρε bye στον 5ο γύρο. Στόχος του η 1η επίσημη νίκη, αλλά και η αποκόμιση εμπειριών από μεγάλες διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 66η θέση. Παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο του, με προπονητή τον Γιάννη Βραϊμάκη.

ΚΟΤΣΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο Νίκος ξεκίνησε με ήττα τους αγώνες, έκανε νούλα στον 2ο γύρο, έχασε στον 3ο, πέτυχε την 1η του επίσημη νίκη στον 4ο γύρο, αλλά επανήλθε στις ήττες στον 5ο. Μαθητής του Γιάννη Βραϊμάκη και αυτός, συμμετέχει για 1η φορά στη διοργάνωση. Βρίσκεται στην 58η θέση, με 1,5 βαθμό.

ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Ακόμα ένας μαθητής του Γιάννη Βραϊμάκη και ακόμα ένας σκακιστής που κάνει το ντεμπούτο του φέτος στα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής. Ξεκίνησε με 2 ήττες, νίκησε στον 3ο γύρο, έχασε στον 4ο και επανήλθε στις νίκες στον 5ο. Βρίσκεται στην 52η θέση της κατάταξης, έχοντας 2 βαθμούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ-12 ΕΤΩΝ (90 συμμετοχές)

ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Ο Θεοφάνης, στην 1η του συμμετοχή στους αγώνες, ξεκίνησε με 3 ήττες. Στον 4ο γύρο πήρε bye, δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον 5ο γύρο, χάνοντας άνευ αγώνα και αποχώρησε από τη διοργάνωση στον 6ο γύρο. Συμβαίνουν αυτά σε παιδάκια των συγκεκριμένων ηλικιακών κατηγοριών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ-14 ΕΤΩΝ (69 συμμετοχές)

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Μιχάλης, από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους λιλιπούτειους σκακιστές της ΑΕΚ, ξεκίνησε τους αγώνες με δύο νίκες. Έκανε νούλα στον 3ο γύρο, κέρδισε στον 4ο, αλλά η ήττα ήρθε στον 5ο γύρο. Βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης, έχοντας 3,5 βαθμούς. Αν θέλει να πετύχει ένα καλό πλασάρισμα, θα πρέπει να κάνει το 2 στα 2 στους τελευταίους αγώνες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ-12 ΕΤΩΝ (28 συμμετοχές)

ΤΣΕΡΓΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΑΜΑΛΙΑ


Η μόνη σκακίστρια του Δικεφάλου που συμμετέχει στους αγώνες. Η μαθήτρια του Αλέξανδρου Γρηγοριάδη, γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της ΑΕΚ, αγωνίζεται σχεδόν πάντα με μπλούζα της ΑΕΚ (αφού έχει μεγάλη συλλογή από εμφανίσεις) και συμμετέχει για 4η φορά στους αγώνες. Βρίσκεται στην 9η θέση στη βαθμολογία, με 3 βαθμούς. Νίκησε στον 1ο γύρο, έχασε στο 2ο, νίκησε σε 3ο και 4ο και έχασε στον 5ο. Οι 2 τελευταίοι γύροι είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για την μικρή Φωτεινούλα, η οποία θα πρέπει να πετύχει δύο νίκες, αν θέλει να μπει στην 1η πεντάδα.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση μπορείτε να αντλήσετε από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες