Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν

Βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο γνωστός ΥΜ Μιχάλης Τριβιζάς μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες παρασύρθηκε από φορτηγό, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του. Ο Μιχάλης, που δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή, έχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Αίμα μπορεί να δοθεί σε αιμοδοσία οποιουδήποτε νοσοκομείου με την επισήμανση ότι προορίζεται για το συγκεκριμένο ασθενή.
Ευχόμαστε ολόψυχα ο Μεγαλοδύναμος να τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες ώρες και να επιστρέψει στη σκακιστική οικογένεια μας.

Η ομάδα του είναι:

Μηδέν Ρέζους θετικό.

Το ανωτέρω σχόλιο προέρχεται απο την ιστοσελίδα: Σκάκι στα σχολεία

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά ενημερώνω πως δεν έχει σημασία η ομάδα αίματος. Αρκεί να δηλωθεί το όνομα του κυρίου Τριβιζά σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χωράς.

AEK Chess Club είπε...

Ευχαριστούμε το aek-live για την αναδημοσίευση της αιτήσεως για αίμα (http://aek-live.blogspot.com/2011/01/blog-post_766.html). Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλης Τριβιζάς (1963-2011)
Ο Μιχάλης Τριβιζάς δεν τα κατάφερε. 7 μέρες έδινε μάχη με τον αιώνιο νικητή αντίπαλο. Ελπίδα όμως για μιά νέα ζωή γεννιέται για 5 συνανθρώπους μας, μετά την αξιέπαινη συγκατάθεση των οικείων του να δωρηθούν τα όργανά του για μεταμόσχευση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤIΕΣ στους 12 Σκακιστές αιμοδότες (7 από Αθήνα, ένας από Σέρρες, δύο από Αμφισσα και δύο από Χανιά), που έδωσαν ελπίδα επιβίωσης στον Μιχάλη και τον υποστήριξαν να δώσει ζωή σε άλλους...
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην Κέρκυρα.

Κ.Ρωμανά-Δημοπούλου
Αναισθησιολόγος

(Αναδημοσίευση από Σκάκι στα Σχολεία¨)

Ετικέτες