Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Κυπελλούχοι οι Παμπαίδες στην Αττική!


Ακόμα μια επιτυχία για τους λιλιπούτειους σκακιστές της ΑΕΚ, αφού η ομάδα των Παμπαίδων (-10 ετών) κατέκτησε το Κύπελλο Αττικής 2014. Στον 5ο και τελευταίο γύρο της διοργάνωσης, ο "Δικέφαλος" επικράτησε με σκορ 3.5 - 0.5 επί του ΑΣΟ Πετρούπολης "ΔΙΑΣ", σε έναν αγώνα που διεξήχθη στην Νέα Φιλαδέλφεια και που είχε χαρακτήρα τελικού. Έτσι κατ' αυτόν τον τρόπο, η ΑΕΚ κατέκτησε την 1η θέση, επί συνόλου 59 ομάδων απ' όλη την Αττική. Οι μικροί σκακιστές της Ένωσης, κατέβηκαν αποφασισμένοι για την επικράτηση και δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν μια ακόμα κούπα. Ενδεικτικό είναι ότι ήθελαν μόνο τη νίκη για να πετύχουν το στόχο τους, αφού η ισοπαλία δεν αρκούσε για να κατακτήσουν την πρωτιά. 
Νίκες για την ΑΕΚ στις σκακιέρες τους πέτυχαν οι Γιώργος Μπενίσης, Παναγιώτης Σιμιτζόγλου και Χρήστος Κράλλης, ενώ ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ερνέστος Πιλάλης. Στη διοργάνωση η ΑΕΚ τερμάτισε 1η και αήττητη, με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες (4 νίκες και 1 ισοπαλία). 



Αντίθετα, η ομάδα των Παίδων (-14 ετών) δεν τα κατάφερε, αφού ηττήθηκε με σκορ 0.5-3.5 από την ΠΣ Περιστερίου και δεν μπόρεσε έτσι να βρεθεί μέσα στα μετάλλια. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους Βασίλη Γκίκα (έφερε την ισοπαλία που έδωσε τον μισό πόντο στην ΑΕΚ), Γιάννη Γκίκα, Κων/νο Αγριόπουλο και Σαράντη Λεοντίδη. Η τελική της κατάταξη θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Συνολικά η ΑΕΚ πέτυχε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, μαζεύοντας έτσι 7 βαθμούς σε 5 αγώνες.   



Τους αγώνες κάλυψε live το www.aek24hours.gr. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε το χρονικό και των δύο αναμετρήσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες