Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις

Μετά την εορταστική ραστώνη, συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της ΑΕΚ που συμμετέχουν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής και στο Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας "Νίκος Στρόφαλης¨.
Συγκεκριμένα, για τον 6ο γύρο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με το Σκακιστικό Όμιλο Αμπελοκήπων, σε παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 4 Μαίου 2008 και θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο της ομάδας των Αμπελοκήπων, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μακρινίτσας 12-14. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου της, ισόβαθμη όμως με την Εστία Νέας Σμύρνης, με την οποία μειονεκτεί στην ισοβαθμία, αφού έχει χάσει στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Εστία με τη σειρά της δίνει δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα της, με αντίπαλο το ΣΟ Χαλανδρίου. Με νίκη της ΑΕΚ και στραβοπάτημα της Εστίας (ήττα ή ισοπαλία), η ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου της, αφού στον 7ο και τελευταίο γύρο, αντιμετωπίζει την αδύναμη ομάδα του ΑΣ Αιγυπτιωτών Ελλήνων, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναλυτικά η βαθμολογία έχει ως εξής (με τη συμπλήρωση 5 γύρων):

1 Εστία Νέας Σμύρνης 8 βαθ. 32,0 πόντοι
2 A.E.K. 8 βαθ. 36,0 πόντοι
3 ΣΟ Χαλανδρίου 7 βαθ. 26,0 πόντοι
4 ΣΟ Αμπελοκήπων 5 βαθ. 24,5 πόντοι
5 ΕΟΣ Αχαρνών 5 βαθ. 22,5 πόντοι
6 ΣΟ Περιστερίου 4 βαθ. 22,0 πόντοι
7 ΑΣ Αιγυπτιωτών Ελλήνων 3 βαθ. 19,0 πόντοι
8 ΑΟ "Πήγασος" Κυψέλης 0 βαθ. 15,0 πόντοι

Για το Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας "Νίκος Στρόφαλης", ομάδα της ΑΕΚ, αποτελούμενη από σκακιστές με μικρή αγωνιστική εμπειρία, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Σκακιστικό Μορφωτικό Αθλητικό Όμιλο (ΣΜΑΟ) Καισαριανής, σε παιχνίδι που επίσης θα διεξαχθεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 4/5, στην έδρα της ΑΕΚ, επί της οδού Δεκελείας 138-140 (2ος όροφος), στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ΑΕΚ, με τη συμπλήρωση 5 γύρων, έχει απολογισμό 2 νίκες και 3 ήττες και θα επιδιώξει να πετύχει το απόλυτο στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, αλλά και για να κλείσει με θετικό απολογισμό νικών-ηττών τη διοργάνωση.
Όχι ότι έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα παραπάνω, αλλά καλό θα είναι να υπάρχουν πάντοτε στόχοι. Αν και για τη δεύτερη ομάδα, σημασία έχει κυρίως η συμμετοχή, η απόλαυση του παιχνιδιού και τέλος η απόκτηση αγωνιστικών παραστάσεων. Καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες