Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

4oς - 5ος και 6ος γύρος Πανελληνίων Νεανικών 2009

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου, αργά το απόγευμα, ο 6ος γύρος των Πανελληνίων Νεανικών Πρωταθλημάτων 2009, τα οποία διεξάγονται στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής.
Ανά κατηγορία, όπου συμμετέχουν σκακιστές της ΑΕΚ, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
  • Αγόρια έως 10 ετών
Ο Τσίρος Φραγκίσκος-Βλάσιος, στον 4ο γύρο, έκανε νούλα έχοντας τα μαύρα, με αντίπαλο τον Παπαδούλη Γεώργιο, ενώ στον 5ο γύρο, κέρδισε με τα λευκά, το Νικολαϊδη Αθανάσιο. Όμως στον 6ο γύρο, έχασε με τα μαύρα από τον Μπάλλα Αθανάσιο-Παναγιώτη και έτσι σε 6 αγώνες, έχοντας 4 βαθμούς, βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης, επί συνόλου 66 συμμετεχόντων. Επόμενος αντίπαλος στον 7ο γύρο, είναι ο Νταλίπης Νικόλαος, της ΕΣ Καλαμαριάς.

  • Αγόρια έως 12 ετών
Στην κατηγορία αυτή συμμετέχει ο Γρηγοριάδης Μιχαήλ, ο οποίος στον 4ο γύρο, έχοντας τα λευκά, έκανε ισοπαλία με το Γουλούτη Νικόλαο. Στον 5ο γύρο, ήρθε η 1η ήττα για το Μιχάλη, αφού έχασε (με τα μαύρα), από τον Αγναντή Αλέξανδρο. Και σα να μην έφτανε αυτό, με την ψυχολογία (η οποία παίζει μεγάλο ρόλο σ' αυτές τις ηλικίες), να μην είναι στο υψηλότερό της επίπεδο, ο Μιχάλης έχασε και στον 6ο γύρο, με τα λευκά, από τον Κότσαλη Ευάγγελο. Αποτέλεσμα? Έχοντας μαζέψει 3 βαθμούς σε 6 αγώνες, βρίσκεται στην 29η θέση της βαθμολογίας (65 συμμετοχές). Επόμενος αντίπαλος, στα πλαίσια του 7ου γύρου, είναι ο Βασιλόπουλος Άρης, του ΦΟ Καρδίτσας.

  • Αγόρια έως 16 ετών.
Ο Κοσμάς-Λέκκας Δημήτριος, στον 4ο γύρο, κέρδισε με τα μαύρα τον Γεώργιο Αθανασίου. Νίκησε και στον 5ο γύρο, με τα λευκά, τον Κώστα Παναγιώτη, όμως η άτυχη στιγμή για το Δημήτρη ήρθε στον 6ο γύρο, αφού έχασε από το Γαλόπουλο Νικόλαο, έχοντας τα μαύρα.
Έτσι, με 4,5 βαθμούς σε 6 αγώνες, βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης (66 συμμετοχές). Επόμενος αντίπαλος για τον 7ο γύρο, είναι ο Αζναουρίδης Σωκράτης-Παναγιώτης, του ΑΟ Ποντίων Μελισσίων Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.

O 7oς γύρος, θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου και ώρα 16:30.
Καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες