Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Πανηγυρικό χαρακτήρα ο αγώνας με τον Πανελλήνιο ΓΣ


Τον Πανελλήνιο ΓΣ αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, στον τελευταίο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Αττικής 2010 (Κυριακή 14/3/10, ώρα 10:30 πμ). Ο Δικέφαλος, έχοντας σφραγίσει τη συμμετοχή του στην Α' Εθνική Κατηγορία το ερχόμενο καλοκαίρι, θέλει να κλείσει με νίκη τη διοργάνωση και να πανηγυρίσει έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επίτευξη του στόχου που αρχικά είχε τεθεί.
Ο αγώνας κανονικά ήταν να διεξαχθεί στο εντευκτήριο της ομάδας των "Ολυμπιονικών", στην Κυψέλη, αλλά κατόπιν αιτήματος των αντιπάλων μας, άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής και ο αγώνας θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο εντευκτήριο της ΑΕΚ (Θεμ. Σοφούλη και Στρ. Παπάγου 100).
Η ΑΕΚ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα, θα τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης. Στην Α' Εθνική Κατηγορία το ερχόμενο καλοκαίρι, θα συμμετάσχουν η ΑΕΚ με τον Πανιώνιο ΓΣΣ, ενώ υποβιβάζονται στη Β' Εθνική Κατηγορία ο ΑΣΟ "ΔΙΑΣ" Πετρούπολης και η ΔΗ.ΚΕ.Π 'Ανω Λιοσίων.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, η Κυριακή 14/3, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την ΑΕΚ, αφού εκτός από την "άνοδο" του σκακιστικού τμήματος, το ποδηλατικό τμήμα διοργανώνει ποδηλατικό γύρο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη μνήμη του παλαιού εφόρου του τμήματος Γιώργου Τρανόπουλου, διοργάνωση η οποία αναμένεται ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλου του ποδηλατικού κόσμου της Ελλάδος. Τέλος, η ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ πογκ) της ΑΕΚ, κατάφερε να ανέβει στην Β' Κατηγορία Αττικής (στην πρώτη της επανεμφάνιση μετά την παύση της λειτουργίας του τμήματος τη δεκαετία του '80) και έτσι ο αγώνας της με τον Πανελλήνιο ΓΣ (πάλι μπροστά μας η ομάδα της Κυψέλης), αποκτά επίσης εορταστικό χαρακτήρα. Γενικά ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για τα κιτρινόμαυρα, αφού νίκες πέτυχαν η ποδοσφαιρική ομάδα (3-0 την Καβάλα), η ομάδα χάντμπωλ (31-24 τον Κύδωνα στα Χανιά) και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ (3-0 εντός τον ΦΟ Βριλησσίων).
Πάμε γερά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες