Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζεται το "Σπ. Μπίκος"


Με τους αγώνες του 2ου γύρου, θα συνεχίστεί την Κυριακή 24/10 το Διασυλλογικό Κύπελλο "Σπ. Μπίκος" 2010. Η ΑΕΚ μετέχει στη Β' Κατηγορία της εν λόγω διοργάνωσης (η οποία είναι φιλικού χαρακτήρα) και λαμβάνουν μέρος 47 ομάδες.
Η κλήρωση του 2ου γύρου έβγαλε αντιμέτωπη της ΑΕΚ την ομάδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών (ή πιο σύντομα ΕΟΣ Αχαρνών).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια (Θεμ. Σοφούλη και Στρ. Παπάγου 100) και θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί.
Με την ομάδα του ΕΟΣ Αχαρνών έχουμε τεθεί αντιμέτωποι άλλη μια φορά στο παρελθόν. Και μάλιστα σε αγώνα ο οποίος είχε εξέχουσα σημασία για την ομάδα σκάκι της ΑΕΚ, αφού ήταν ο πρώτος της επίσημος. Συγκεκριμένα, στις 15 Ιανουαρίου 2010, στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2006, η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον ΕΟΣ Αχαρνών για τη φάση των "64" ομάδων (Α' γύρος). Ο "Δικέφαλος" δε δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, αφού επικράτησε με σκορ 4-0 (εκτός έδρας). Αφιέρωμα στον εν λόγω ιστορικό αγώνα για την ομάδα μας, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά οι: Πρεβενιός (β. εφόρου), Πιλάλης (έφορος) και οι σκακιστές Αναγνωστόπουλος, Μίχος, Γρίβας, Καλέσης, οι οποίοι συμμετείχαν στον 1ο αγώνα της σκακιστικής ΑΕΚ.

Πληροφορίες και διάφορα στατιστικά στοιχεία για το Διασυλλογικό Κύπελλο "Σπ. Μπίκος", μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα Chess Results, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες