Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

3ος γύρος Γ' Εθνικής και Κυπέλλου Αττικής Φιλίας

Συνεχίζονται την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος σκάκι της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, για τον 3ο γύρο του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, η Α.Ε.Κ. αντιμετωπίζει εκτός έδρας, την ομάδα του ΑΟ "ΠΗΓΑΣΟΣ¨ Κυψέλης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10:30 το πρωί, στην οδό Ταϋγέτου 60, όπου βρίσκεται το Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας.
Η ομάδα της Κυψέλης, στους δύο πρώτους γύρους του πρωταθλήματος έχει υποστεί ισάριθμες ήττες και βρίσκεται χωρίς βαθμό στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού έχει μαζέψει περισσότερους πόντους από τον τελευταίο ΑΣΑΕ, που έχει και αυτός μηδέν βαθμούς. Αντίθετα η ΑΕΚ, μετά τη νίκη της, ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αναλυτικότερα, η βαθμολογία μετά την διεξαγωγή των δύο πρώτων γύρων έχει ως εξής:

1 Εστία Νέας Σμύρνης 4 β. 14,5 πόντοι
2 ΣΟ Χαλανδρίου 4 β. 12,0 πόντοι
3 Α.Ε.Κ. 2 β. 12,5 πόντοι
4 ΣΟ Περιστερίου 2 β. 11,0 πόντοι
5 ΣΟ Αμπελοκήπων 2 β. 10,0 πόντοι
6 ΕΟΣ Αχαρνών 2 β. 6,5 πόντοι
7 ΑΟ "Πήγασος" Κυψέλης 0 β. 7,5 πόντοι
8 ΑΣΑΕ
0 β. 5,0 πόντοι
Η Α.Ε.Κ. θα παραταχθεί πλήρης σε αυτόν τον αγώνα, αφού μετά από απουσία δύο αγώνων, θα αγωνισθεί η Παυλή στη θέση της Τσεργά.

Η ομάδα της Α.Ε.Κ. η οποία συμμετέχει στο Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας "ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ¨, θα αντιμετωπίσει με τη σειρά της την Κυριακή επίσης στις 10:30 το πρωί, την Α' ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, επί της οδού Δεκελείας 138-140. Η ομάδα της ΑΕΚ, η οποία αποτελείται κυρίως από σκακιστές μικρής αγωνιστικής εμπειρίας, αλλά και από νέους σε ηλικία, όχι μόνο δεν έχει πετύχει κάποια νίκη στους δύο πρώτους γύρους, αλλά οι διάφοροι σκακιστές που αγωνίστηκαν, σε 14 συνολικά παιχνίδια, έχουν πετύχει μόνο 1 νίκη και 1 ισοπαλία, απολογισμός αν μη τι άλλο αρνητικότατος. Ας ελπίσουμε να σπάσει το ρόδι και να πετύχει η ομάδα την πρώτη της νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες