Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Τελικός Μπαράζ Γ' Εθνικής



Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30, θα διεξαχθεί ο τελικός των μπαράζ για τον τίτλο της Γ' Εθνικής, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΣΜΑΟ Καισαριανής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΑΕΚ, τα οποία βρίσκονται επί της λεωφόρου Δεκελείας 138-140 (2ος όροφος), στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δύο ομάδες, θα παραταχθούν με 12μελής συνθέσεις, όπως προβλέπει η προκήρυξη των μπαράζ. Η νικήτρια ομάδα, θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια Γ΄ Εθνικής, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους στη Β' Εθνική, όπου και θα αγωνίζονται την νέα περίοδο. Σε περίπτωση αποτελέσματος 6-6, νικήτρια θα είναι η ΑΕΚ, λόγω του ότι τερμάτισε και στους 2 ομίλους της Γ' Εθνικής, έχοντας τους περισσότερους βαθμούς.
Στόχος της ομάδας της ΑΕΚ, είναι η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το έργο της είναι εύκολο, αφού η ομάδα της Καισαριανής, τερμάτισε 1η στον Β' όμιλο της Γ' Εθνικής και έτσι κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος μπορεί να χαρακτηριστεί.
Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με την ισχυρότερη δυνατή σύνθεση, δείγμα του ότι αντιμετωπίζει τον αγώνα και τον αντίπαλο με την δέουσα σοβαρότητα.
Για την Ιστορία να αναφέρουμε, ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλη μια φορά, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α' Τοπικής, κατά την περυσινή περίοδο. Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει (πάλι στην έδρα της είχε γίνει ο αγώνας), με σκορ 8-0.
Το φύλλο αγώνα της εν λόγω αναμέτρησης είχε ως εξής:

1. Γρίβας Ευστράτιος - Κλήμης Λαέρτης 1-0
2. Καλέσης Νικόλαος - Εφεντάκης Νικόλαος 1-0
3. Μίχος Θωμάς - Νικολαϊδης Γεώργιος 1-0
4. Γρηγοριάδης Αλέξανδρος - Μουταφίδης Γεώργιος 1-0
5. Πιλάλης Χρήστος - Φειδάκης Ανδρέας 1-0
6. Βουλγαρίδου Δήμητρα - Φωτιάδου Ελπίδα 1-0
7. Παυλή Πολίνα - Τόλιας Δημήτριος 1-0
8. Λιάνος Αντώνιος - Εφεντάκης Μιχαήλ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες