Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Με ΑΟ "ΖΗΝΩΝ" Γλυφάδας οι Παμπαίδες

Με την ομάδα του ΑΟ "ΖΗΝΩΝ" Γλυφάδας, κληρώθηκε η ομάδα των Παμπαίδων της ΑΕΚ, στον 3ο γύρο του αντίστοιχου Πρωταθλήματος (για παιδιά έως 12 ετών). Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος, θα αντιμετωπίσει την ομάδα των νοτίων προαστίων στην έδρα του, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τα οποία βρίσκονται επί της Λεωφόρου Δεκελείας 138-140, στον 2ο όροφο, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ομάδα του Ζήνωνα, η οποία θα αγωνίζεται στην Α' Εθνική Κατηγορία την νέα περίοδο, είναι μια ομάδα η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες της και στο να "βγάζει" συνεχώς νέους σκακιστές από τα φυτώριά της. Αυτό από μόνο του, λέει πολλά για την δυναμικότητα του εν λόγω σωματείου και καθιστά σαφώς το έργο των λιλιπούτειων σκακιστών της ΑΕΚ εξαρχής δύσκολο. Όμως η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" μικρών σκακιστών, γεγονός το οποίο φάνηκε από την προπόνηση της Τετάρτης.
Με τυχόν επικράτηση της ΑΕΚ στον Κυριακάτικο αγώνα, ο οποίος θα αρχίσει στις 10:30, η Ένωση θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι μια από τις 8 πρώτες ομάδες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο final - 8 του Πρωταθλήματος. Βέβαια απομένουν (εκτός από τον αγώνα με τον Ζήνωνα), άλλοι 2 γύροι και φυσικά όλα είναι πιθανά να συμβούν. Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες