Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Με Πειραϊκό ΟΣ στη φάση των "16"

Συνεχίζει την πορεία της στο Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής 2011 η ΑΕΚ. Την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 11:00, αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πειραϊκό ΟΣ, για τη φάση των "16" ομάδων (3ος γύρος). Στόχος του "Δικεφάλου" δεν είναι άλλος από τη νίκη, η οποία θα του δώσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στους προημιτελικούς και από εκεί στο final-4 της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από το 2006. 
Βέβαια το έργο της ΑΕΚ κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αφού ο Πειραϊκός είναι μια ισχυρή ομάδα, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση στον ΠΟΑ 2011, χάνοντας στην ισοβαθμία και στις λεπτομέρειες τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής 2011. Πληροφορίες για τη δυναμικότητα του Πειραϊκού ΟΣ, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ
Η αντίπαλος ομάδα από τον Πειραιά, μας φέρνει στο μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις. Ήταν 7 Μαρτίου 2010, όταν η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 8-4 στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον ΠΟΑ 2010, σφραγίζοντας έτσι και μαθηματικά τη συμμετοχή της στην Α' Εθνική, για πρώτη φορά στην Ιστορία του τμήματος.
Δείτε τι γράφαμε τότε στο ιστολόγιο, καθώς και φωτογραφικό υλικό, πατώντας εδώ


Τα ζευγάρια της φάσης των "16" ομάδων, έχουν ως εξής:


1. ΑΕΚ - Πειραϊκός ΟΣ
2. ΕΟΑΟ "Ο Φυσιολάτρης" Νίκαιας - ΕΕΣ Κορυδαλλού
3. Σκακιστική Άνοιξη - ΑΟ "Τρεις Αστέρες" '89
4. ΦΟ Ελληνικού - ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης
5. ΣΟ Περιστερίου - ΣΑΣ Κορωπίου
6. ΦΟΝ Ηρακλείου "Επικοινωνία" - ΣΟ Αιγάλεω
7. ΣΟ Αγίας Βαρβάρας - ΣΟ Παγκρατίου
8. Εστία Νέας Σμύρνης - ΑΟ "Ζήνων" Γλυφάδας


Εκτός από το Κύπελλο Αττικής, συνεχίζονται και τα νεανικά Κύπελλα, με τη διεξαγωγή του 3ου γύρου (ώρα έναρξης 10:30). Η ΑΕΚ στους Παμπαίδες (-10 ετών), αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΠΟ "Αίγλη" Παπάγου (Δ' ομάδα), ενώ στους Παίδες (-14 ετών), αντιμετωπίζει πάλι εντός έδρας, τον ΑΣ Λαυρίου (Α' ομάδα). 


Καλή επιτυχία στις ομάδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες