Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Μπενίσης!Δυστυχώς το 2014 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ. Και αυτό διότι ο Νίκος Μπενίσης, ο πατέρας των λιλιπούτειων σκακιστών του Δικεφάλου, Γιώργου και Αναστασίας, δεν είναι πια κοντά μας. Ο αιφνίδιος χαμός του συγκλόνισε τους πάντες στο σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ, αφού ο Νίκος ήταν αρκετά δραστήριος ως γονέας και κοντά στα πρώτα σκακιστικά βήματα του γιού του, τα οποία είναι γεμάτα από επιτυχίες. Απέκτησε την ιδιότητα του διαιτητή σκάκι, ενδιαφερόταν για το τμήμα γενικότερα και αγωνιούσε για την επικείμενη συμμετοχή της ομάδας στην Α' Εθνική το καλοκαίρι. 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 4/1, ώρα 11.30 το πρωί, στο κοιμητήριο των Μελισσίων Αττικής. 
Όλοι οι ιθύνοντες, παίκτες και προπονητές του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στη σύζυγό του Μαίρη και στα παιδιά του Γιώργο και Αναστασία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... 

Οι παρακάτω φωτογραφίες, είναι από την ανάδειξη του γιού του Γιώργου σε Πρωταθλητή Αττκής με την ΑΕΚ, στην κατηγορία έως 8 ετών.
1 σχόλιο:

sw είπε...

Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Κουράγιο και γαλήνη για να ξεπεράσουν το σοκ. Συλλυπητήρια και στο σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ σε μεγάλο βαθμό θα αγκαλιάσει τα παιδιά που έχασαν τόσο ξαφνικά το στήριγμά τους.

Με εκτίμηση skakiwest

Ετικέτες