Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Βραβεύσεις στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Κ.


Με απόλυτη επιτυχία, μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, παρουσία επωνύμων από τον αθλητικό κόσμο, αλλά και τον πολιτικό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Κ., στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" στο κέντρο της Αθήνας. Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν αθλητές απ' όλα τα τμήματα του Δικεφάλου (επαγγελματικά και ερασιτεχνικά), ενώ το παρών έδωσαν αθλητές και διοικούντες απ' όλες τις ομάδες της ΑΕΚ. Από τις παρουσίες, ξεχώρισαν αυτές του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, του Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρού, του ΓΓ Αθλητισμού κ. Σταύρου Δουβή, της Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιλένας Αποστολάκη, του Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κώστα Αϊβαλιώτη, του Μέλους της ΠΓ του ΣΥΝ κ. Δημήτρη Στρατούλη, του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δ. Αθηναίων κ. Βασίλη Κικίλια, του Προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Στέλιου Προσαλίκα, του Προέδρου της ΟΧΕ κ. Στέλιος Αγγελούδη και του Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμου. Από την οικογένεια της ΑΕΚ, εκτός από τους εν ενεργεία αθλητές, προπονητές και παράγοντες των ερασιτεχνικών τμημάτων και της ομάδας μπάσκετ, το παρών έδωσαν από την ΠΑΕ ο Νίκος Γεωργέας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θανόπουλος και ο εμπορικός διευθυντής κ. Παπαγιάννης. Από τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, παρόντες ήταν ο Στέλιος Μανωλάς (νυν τεχνικός δντής της ΠΑΕ), ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς και ο Γιώργος Καραφέσκος. Επίσης παρευρέθησαν ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Τροχανάς, ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, ο παλαίμαχος αθλητής στίβου της ΑΕΚ κ. Γιώργος Παπαβασιλείου μετά της συζύγου του, οι παλαιοί παράγοντες του Σωματείου κ.κ Στέφανος Ζουγανέλης και Δημήτρης Μουρίκης, ο ηθοποιός κ. Ανέστης Βλάχος, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρωταθλητής με την ΑΕΚ κ. Βαγγέλης Δερμανούτσος, ο κ. Κώστας Μάρκου (ο οποίος έκανε δωρεά τις πρωτοχρονιάτικες πίτες), εκπρόσωποι των Συνδέσμων της ΑΕΚ και πλήθος κόσμου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε με άψογο τρόπο η κα Ελπίδα Στεβή.


Στα του σκακιστικού τμήματος, τη βράβευση στο Θωμά Μίχο (φωτό), έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κ. Στέλιος Σεραφείδης, βράβευση η οποία ήταν και η πρώτη χρονικά.
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο της βράβευσης.Και του χρόνου να είμαστε καλά, να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές... ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ !!!


Μίμης Παπαϊωάννου (στο βήμα) και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Θανόπουλος.


Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες