Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Νίκες σε Κύπελλα Παίδων (-14) και Παμπαίδων (-10)


Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες της ΑΕΚ στα Κύπελλα Παίδων (14 ετών) και Παμπαίδων (-10 ετών), στα πλαίσια του 3ου γύρου. Ειδικότερα για την ομάδα των Παμπαίδων, η νίκη που πέτυχαν ήταν η πρώτη τους, γεγονός το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία.
Αναλυτικότερα, οι Παίδες αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον ΑΟ Πεύκης, επί του οποίου επικράτησαν με σκορ 3-1. Νίκησαν (σχετικά εύκολα), οι Γρηγοριάδης Μιχάλης, Τσίρος Φραγκίσκος-Βλάσης και Τσίρος Δημήτρης, ενώ ηττήθηκε η Φωτεινή Τσεργά, η οποία αν και έβγαλε μια εντελώς κερδισμένη θέση μετά το άνοιγμα και έχοντας 2 πιόνια επάνω, "κατάφερε" να χάσει ένα δικό της παιχνίδι.
Στα των Παίδων, ο "Δικέφαλος" επικράτησε με σκορ 2.5-1.5 του ΑΟ Απόλλων Βριλησσίων, σε ένα παιχνίδι που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νίκες για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Τζαμούσης Φώτης και Pomohaci Luka, ισοπαλία (για δεύτερη συνεχόμενη φορά) έκανε ο Μιχαλόπουλος Γιώργος, ενώ έχασε ο Μποϊδάνης Ιάσων.
Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους λιλιπούτειους σκακιστές δεν υπάρχουν αυτή την εβδομάδα, αφού θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα 2010. Ραντεβού ξανά την Κυριακή 2 Μαϊου, στις 10:30 το πρωί, με τη διεξαγωγή του 4ου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες