Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Πρωταθλητής ο Φραγκίσκος στα Πανελλήνια Σχολικά!


Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ε' Δημοτικού αναδείχθηκε ο Φραγκίσκος-Βλάσιος Τσίρος. Ο λιλιπούτειος σκακιστής του Δικεφάλου, κατέκτησε την 1η θέση στο 22ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη από 23 έως 25 Απριλίου 2010 στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Πόρτο Καρράς. Ο Φραγκίσκος, τερμάτισε μόνος πρώτος και αήττητος, αφού σε σύνολο 9 αγώνων, κατάφερε να πετύχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Συνολικά συμμετείχαν στην κατηγορία της Ε' Δημοτικού, 64 σκακιστές και σκακίστριες απ' όλη την Ελλάδα. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πάντα τέτοια Φραγκίσκο!
Περισσότερες πληροφορίες, στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της διοργάνωσης εδώ.

Εκτός του Φραγκίσκου, η ΑΕΚ είχε άλλες δύο συμμετοχές στην εν λόγω διοργάνωση. Αναλυτικότερα, ο Κωνσταντίνος Σοϊλεμέζης, τερμάτισε στην 25η θέση επί συνόλου 43 συμμετεχόντων στη Β' Γυμνασίου, μαζεύοντας 4,5 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Τέλος, η Χριστίνα-Δέσποινα Παχάκη, τερμάτισε στην 40η θέση επί συνόλου 46 συμμετεχόντων στα Λύκεια, αφού συγκέντρωσε 4 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Και του χρόνου!

2 σχόλια:

RIZOPOULOS GEORGIOS είπε...

Μπραβο στο παιδακι που πρωτευσε. Και εις ανωτερα! Και μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν.

AEK Chess Club είπε...

Όντως...Μπράβο σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν και ειδικά σε δύσκολους και περίεργους καιρούς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, ανεξάρτητα από τη θέση τους στον πίνακα κατάταξης.

Ετικέτες