Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Με το ΔΚΠ Άνω Λιοσίων η ΑΕΚ στον 5ο γύρο


Συνεχίζεται την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β' Τοπικής Κατηγορίας Αττικής, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει στο εντευκτήριό της στη Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφ. Δεκελείας 215 και Σκρα 2), το Δημοτικό Κέντρο Πνεύματος (ΔΚΠ) Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. 
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β2 Ομίλου, μαζί με τον ΑΟ "Φοίνιξ" Αγίας Σοφίας Πειραιά, έχοντας 8 βαθμούς σε 4 αγώνες, ενώ η αντίπαλός της είναι στην 4η θέση, με 5 βαθμούς.
Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα τεθούμε αντιμέτωποι με την ομάδα των Άνω Λιοσίων, με την ΑΕΚ να μετράει 2 νίκες και 1 ήττα στις προηγούμενες αναμετρήσεις (17.0-9.0 σκορ στις επιμέρους σκακιέρες). 


Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων ήταν για τον Προκριματικό Όμιλο Αττικής (ΠΟΑ) 2010, στις 17 Ιανουαρίου 2010, με την ΑΕΚ να επικρατεί εύκολα με σκορ 2.0-10.0, σε αγώνα που έγινε εκτός έδρας. Νίκες για τον Δικέφαλο είχαν πετύχει οι Μουτούσης, Αλ. Γρηγοριάδης, Παλαμίδας, Πετσετίδη, Παχάκη, Κοσμάς-Λέκκας, Αζναουρίδης, Μιχ. Γρηγοριάδης και Φρ. Τσίρος. Ισοπαλίες είχαν κάνει οι Κοτρότσος και Τεπελένης, ενώ τη μοναδική ήττα είχε η Τσεργά.
Δείτε εδώ την ανάρτηση στο blog για τον εν λόγω αγώνα.


Η δεύτερη αναμέτρηση ήταν για τη φάση των "32" του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2012, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, σε αγώνα που έγινε πάλι εκτός έδρας, με την ΑΕΚ να γνωρίζει οδυνηρό αποκλεισμό με σκορ 2.5-1.5. Τη μοναδική νίκη για την ΑΕΚ είχε σημειώσει ο Μουτούσης, ισοπαλία είχε φέρει ο Αλ. Γρηγοριάδης και ήττες οι Πιλάλης και Σιαπαρίνας. 
Δείτε εδώ την ανάρτηση στο blog για τον εν λόγω αγώνα.

Η τρίτη και τελευταία αναμέτρηση ήταν για τον ΠΟΑ 2015, όταν την Κυριακή 01 Μαρτίου 2015, η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκορ 5.5-4.5. Νίκες για τον Δικέφαλο είχαν πετύχει οι Μουτούσης, Μιχ. Γρηγοριάδης, Καφετζόπουλος, Βασ. Γκίκας και Σιμιτζόγλου, ισοπαλία είχε κάνει ο Νικολαΐδης, ενώ είχαν ηττηθεί οι Λεμάνη, Λεοντίδη, Γκίκα και Ιωάν. Γκίκας. 

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες