Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Γιορτή Σκακιστικού Τμήματος


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή του σκακιστικού τμήματος της Α.Ε.Κ, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, στην οδό Δεκελείας 138-140.
Το παρών έδωσαν σκακιστές του συλλόγου, γονείς και παιδιά από τις ακαδημίες σκάκι, μέλη της Διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, χορηγοί του τμήματος, αλλά και δημοσιογράφοι από εφημερίδες που καλύπτουν το ρεπορτάζ των τμημάτων της Μάνας ΑΕΚ ("ΕΝΩΣΗ" και "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ").
Την εκδήλωση προλόγισε ο έφορος του σκακιστικού τμήματος Χρήστος Πιλάλης, ο οποίος αρχικά έκανε ένα μικρό απολογισμό των μέχρι τώρα διακρίσεων που έχει πετύχει το τμήμα και εν συνεχεία, αφού παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος, έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Ανδρέα Ανατολιωτάκη. Ο Πρόεδρος με τη σειρά του συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και στη συνέχεια απένειμε τα μετάλλια στους σκακιστές, για την άνοδό τους στη Γ' Εθνική (κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α' Τοπικής αήττητοι).
Οι σκακιστές οι οποίοι βραβεύθηκαν ήταν οι κάτωθι: Γρίβας, Γρηγοριάδης Αλέξανδρος, Μίχος, Πιλάλης, Πρεβενιός, Βουλγαρίδου, Παπαματθαίου, Γρηγοριάδης Μιχαήλ, Ακρίβος, Λιανός, Σαγκριώτης, Βλάχου, Παλαμίδας, Παυλή και ο Καλέσης Νίκος (ο οποίος δεν ανήκει στο δυναμικό της ομάδας, αφού μεταγράφηκε σε άλλο σωματείο).
Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στο γνωστό ηθοποιό Τάκη Παπαματθαίου, που έδωσε άλλη νότα στην εκδήλωση με το γνωστό του χιούμορ και ο οποίος κατά τη διάρκεια της βράβευσής του έκανε αναφορά στις Κωνσταντινουπολίτικες ρίζες του, που συνδέονται άρρηκτα με το σωματείο.
Παρόντες από τη Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ήταν ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Δημήτρης Παπασταύρου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μιχάλης Αρτόπουλος, ο Ταμίας κ. Βαγγέλης Δερμανούτσος και το μέλος της κ. Κώστας Σταματιάδης. Πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν η Ελπίδα και η Δόξα, τις οποίες ευχαριστούμε για την άψογη οργάνωση της γιορτής.
Από την πλευρά των χορηγών της ομάδας, κοντά μας ήταν ο υπεύθυνος του ΑΕΚ Store κ. Αλέξανδρος Αγγελόγλου, ο Μιχάλης Τσαγγάρης, ενώ μήνυμα στήριξης και για τη φετινή χρονιά απέστειλε ο σύνδεσμος ΑΕΚ Fans.
Οι σκακιστές παρέλαβαν τις νέες τους εμφανίσεις, πολλοί από τους οποίους τις φόρεσαν αμέσως. Ειδικά τα παιδάκια με τις φανέλες της ΑΕΚ ήταν χάρμα οφθαλμών. Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες, ακολούθησε κουβεντούλα σε διάφορα πηγαδάκια γύρω από τον μπουφέ, ενώ κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να μαζευτούν γύρω από τη μεγάλη μαγνητική σκακιέρα, για να αναλύσουν κάποια παρτίδα!!
Από τη μεριά των εφόρων να ευχηθούμε να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία και του χρόνου να ξαναμαζευτούμε για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Β' Εθνική Κατηγορία, αλλά και επιτυχίες σκακιστών από τις ακαδημίες, οι οποίες είναι και ο μεγάλος μας στόχος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Ανατολιωτάκης (κέντρο) με τον Χρήστο Πιλάλη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Μιχάλη Αρτόπουλο.


Άποψη από μια πλευρά της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.


Βράβευση Στράτου Γρίβα από τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικης ΑΕΚ.


Βράβευση Αλέξανδρου Γρηγοριάδη.


"Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" λέει ο πάνσοφος λαός μας. Στ' αχνάρια του μπαμπά και ο μικρός Γρηγοριάδης Μιχάλης, το "μέλλον της ΑΕΚ" όπως είπε ο Πρόεδρος.


Ο γνωστός ηθοποιός και σκακιστής της ΑΕΚ, Τάκης Παπαματθαίου.


Η ομάδα της ΑΕΚ μετά τη βράβευσή της, μαζί με μέλη της διοίκησης του σωματείου και με τις νέες εμφανίσεις, προσφορά του ΑΕΚ Store.


Μερικοί από τους σκακιστές της Β΄ομάδας της ΑΕΚ (Κωνσταντοπούλου, Τερζόπουλος, Πιερράτος, Βραϊμάκης, Αρμπής), μαζί με μικρούς σκακιστές των ακαδημιών.


Τέσσερις από τους μικρούς σκακιστές της ΑΕΚ που παρευρέθηκαν στη γιορτή: Τσεργά, Σμόνος, Γρηγοριάδης, Σπυροπούλου.


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικέφαλου, η Έλια Καραχάλιου.


Η...μασκώτ της ομάδας σκάκι της ΑΕΚ, ο μικρός Γιωργάκης.

2 σχόλια:

Suspect είπε...

λυπαμαι πολυ που δεν καταφερα να ερθω.

Μπραβο στην ομαδα, σε οσους με τοσους κοπους και θυσιες συνεχιζουν και καλη συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

ο Παπαματθαιου δεν υποστηριζει στο ποδοσφαιρο τον ΟΣΦΠ?

Ετικέτες