Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Ανάληψη διοργάνωσης Final-4 Κυπέλλου Αττικής από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, κατόπιν επίσημης πρότασης που κατέθεσε στην Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (ΕΣΣΝΑ), η οποία και εγκρίθηκε (επίσημο site EΣΣΝΑ, εδώ), θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαίου 2009, το Final-4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009.
Η εν λόγω διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα συνεδριάσεων του προσφάτως ανακαινισμένου Hotel "Crystal City", το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στο κέντρο της Αθήνας. Οι απονομές, θα γίνουν στο roof garden του ξενοδοχείου, με εξαιρετική θέα στην Αθήνα και στην Ακρόπολη, ενώ η ΑΕΚ, θα καλύψει το κόστος των μεταλλίων - κυπέλλων για τις νικήτριες ομάδες, καθώς και το κόστος για τη ζωντανή κάλυψη των αγώνων, δια μέσω ειδικής ιστοσελίδας που θα στηθεί στο διαδίκτυο γι' αυτό το σκοπό. Φυσικά, στα πλαίσια της Ελληνικής φιλοξενίας, θα υπάρχει μπουφές με τον απαραίτητο καφέ και βουτήματα για όλους τους συμμετέχοντες.
Συμμετέχουσες ομάδες είναι ο ΣΑΣ Κορωπίου, η ΠΣ Περιστερίου, η ΦΟΝ Ηρακλείου-Επικοινωνία και ο ΑΣ Παπάγου.
Χορηγοί των αγώνων, μέχρι τώρα, είναι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, η εφημερίδα "ΩΡΑ των Σπορ", η ναυτιλιακή εταιρία "PROJECT SHIPPING INC", το Ηotel "Crystal City" και το ΚΜ forum. Xορηγός επικοινωνίας, είναι ο SENTRA 103,3 FM.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χορηγούς και με τα της διοργάνωσης, σε επόμενα post. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες σκακιστές και ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες