Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Ολοκληρώθηκε το Final-4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009


Με νικήτρια την ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου, ολοκληρώθηκε το Final-4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009, το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία η ΑΕΚ. Η ομάδα του Κορωπίου (η οποία στον προημιτελικό είχε αποκλείσει το Δικέφαλο), επικράτησε με σκορ 3-1 της ΦΟΝ Ηρακλείου Αττικής "Επικοινωνία" και έτσι κατέκτησε το Κύπελλο. Στην 3η θέση, βρέθηκε η ΠΣ Περιστερίου και στην 4η ο ΑΣ Παπάγου.
Οι αγώνες έγιναν στο ξενοδοχείο "Crystal City", με χορηγούς της διοργάνωσης την εφημερίδα "Ώρα των Σπορ", τη ναυτιλιακή εταιρία "Project Shipping INC", το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και το ΚΜ forum. Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο Sentra FM 103.3. Οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά στο διαδίκτυο (προσφορά της ΑΕΚ, όπως και τα έπαθλα των αγώνων).
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στο να περατωθεί η διοργάνωση και ελπίζουμε τα όποια προβλήματα (αν υπήρχαν), ότι θα τα διορθώσουμε στο μέλλον, σε αντίστοιχες καταστάσεις. Τέλος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις συμμετέχουσες ομάδες και ειδικότερα στη νικήτρια ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου. Ευχόμαστε και Κυπελλούχοι Ελλάδος.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση.


Η νικήτρια ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου, πανηγυρίζει την κατάκτηση του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009.


Απονομή κυπέλλου για τη φιναλίστ ομάδα του ΦΟΝΗ "Επικοινωνία".

Ο Κ. Σκαπέρδας, απονέμει το Κύπελλο της 3ης θέσης, στον εκπρόσωπο της ΠΣ Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες