Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΧΟΡΗΓΟΣ: Hotel "CRYSTAL CITY"


Σειρά σήμερα στην παρουσίαση των χορηγών της σκακιστικής ομάδας της ΑΕΚ, έχει το ξενοδοχείο "Crystal City". Πρόκειται για ένα νέο ξενοδοχείο, υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζει απόλυτα στυλ και πολυτέλεια. Η κομψότητα στο χώρο της υποδοχής, δίνει μια πρώτη γεύση στους επισκέπτες για τη φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν σε όλο το ξενοδοχείο. Στις υπηρεσίες υποδοχής, συμπεριλαμβάνονται Courier service, Fax, PC-Internet, φωτοτυπικό, γιατρός κατόπιν ειδοποίησης, συνάλλαγμα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εκδρομές, κρουαζιέρες, φύλαξη αποσκευών και 24ωρη υποδοχή.
Το Hotel "Crystal City", βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην καρδιά της Αθήνας, πλησίον του μετρό και της Ακρόπολης. Περιβάλλεται από τα περισσότερα θέατρα της πόλης. Απολαύστε την εξαίρετη κουζίνα που προσφέρει το εστιατόριο "Αθηνά", και συνεχίστε με ένα κοκτέιλ στο roof garden με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Η εντυπωσιακή αυτή θέα είναι ιδανική επιλογή, όχι μόνο για ταξιδιώτες αναψυχής, αλλά και για επαγγελματικά ταξίδια. Το ξενοδοχείο, διαθέτει 84 σύγχρονα και ευρύχωρα δωμάτια, επιπλωμένα με γούστο και όμορφα διακοσμημένα. Τα δωμάτια προσφέρουν εξαιρετικές ανέσεις για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών. Στόχος του "Crystal City Hotel", είναι να εγγυηθεί μία άνετη και ευχάριστη παραμονή υψηλού επιπέδου. Στις υπηρεσίες-ανέσεις περιλαμβάνονται: κλιματισμός, τηλέφωνο, τηλεόραση, internet, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, μαγνητικές κλειδαριές, στέρεο μουσική, 24ωρο πάρκινγκ.
Στοιχεία επικοινωνίας: "Hotel Crystal City", οδός Αχιλλέως 4, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα. Τηλ.: +30 210 5205145, fax: +30 210 5231202, e-mail: crystalc@otenet.gr, διαδικτυακός τόπος: http://www.kollfam.gr/ και http://www.crystalcityhotel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες