Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Μία νίκη και μία ήττα στον 4ο γύρο των ομαδικών νεανικών

Με μία νίκη και μία ήττα συνέχισε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στα Ομαδικά (Διασυλλογικά) Νεανικά Κύπελλα Αττικής 2010 στα οποία λαμβάνει μέρος. Συγκεκριμένα, στο Κύπελλο Παμπαίδων (-10 ετών), ηττήθηκε με σκορ 3-0,5 από την (Β') ομάδα της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο εντευκτήριο της ομάδας της Νέας Ιωνίας. Τη μόνη νίκη για την ΑΕΚ πέτυχε ο Φώτης Τζαμούσης (την 3η σε 3 αγώνες), ενώ έχασαν ο Μιχαλόπουλος, ο Pomohaci και η Σπυροπούλου (άνευ αγώνος, από τον οποίο είχαμε και 1/2 βαθμό ποινή). Μετά τη συμπλήρωση 4 γύρων, η ΑΕΚ έχει 1 νίκη και 3 ήττες.
Στη διοργάνωση του Κυπέλλου Παίδων (-14 ετών), η ΑΕΚ επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 3-1, επί της (Β') ομάδας του ΕΟΑΟ "Ο Φυσιολάτρης" Νίκαιας, σε αγώνα που έγινε στην έδρα του Δικεφάλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νίκες για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Τσίρος Φραγκίσκος-Βλάσιος, Γρηγοριάδης Μιχαήλ και Τσίρος Δημήτριος, ενώ ηττήθηκε ο Σοϊλεμέζης Κων/νος. Μετά από 4 αγώνες, η ΑΕΚ έχει 3 νίκες και 1 ήττα (έχει μαζέψει 6 βαθμούς) και πλέον αν πετύχει 2 νίκες στους εναπομείναντες 2 αγώνες, μπορεί να πετύχει κάτι καλό (κατάκτηση μιας εκ των 3 πρώτων θέσεων).
Οι αγώνες του 5ου γύρου, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9/5, στις 10:30 το πρωί (με την κλήρωση να πραγματοποιείται την προσεχή Τρίτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες