Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Φινάλε στα νεανικά ομαδικά

Με μία νίκη και μία ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες της ΑΕΚ που συμμετείχαν στα Διασυλλογικά Κύπελλα Παίδων (-14) και Παμπαίδων (-10).
Στον 6ο και τελευταίο γύρο, οι Παίδες επικράτησαν με το αγαπημένο τους σκορ 3-1 επί της ομάδας του ΣΜΣ Ελευσίνας, σε αγώνα που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ οι Παμπαίδες ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με τη (Β') ομάδα του ΕΟΑΟ "Ο Φυσιολάτρης" Νίκαιας.
Αναλυτικότερα, οι Παίδες πέτυχαν την 4η νίκη τους σε 6 αγώνες (όλες με σκορ 3-1) και έτσι ολοκλήρωσαν τη διοργάνωση με 8 βαθμούς (13,5 επιμέρους πόντους). Νίκες για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Φραγκίσκος-Βλάσης Τσίρος, Μιχάλης Γρηγοριάδης και Φωτεινή-Αμαλία Τσεργά, ενώ ηττήθηκε η Βαϊα-Άννα Μιχαλοπούλου.
Στους Παμπαίδες, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ΑΕΚ απέσπασε την ισοπαλία, χάρη στο πείσμα του Γιώργου Μιχαλόπουλου, ο οποίος επικράτησε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι και ισοφάρισε το σκορ για το Δικέφαλο. Είχαν προηγηθεί οι ήττες της Χριστίνας Αρμπή και του Luka Pomohaci και η νίκη του Φώτη Τζαμούση. Έπειτα από 6 αγώνες, οι Παμπαίδες συγκέντρωσαν 5 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες).
Ευχαριστούμε τους γονείς και τους συνοδούς για την προσπάθειά τους και για τα "θυσιασμένα" στο βωμό του σκάκι πρωινά Κυριακής. Σε μεταγενέστερη ανάρτηση, θα δημοσιοποιηθούν αναλυτικά στατιστικά για κάθε διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες