Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Επίσκεψη συμπαράστασης από τους "AEK Fans"


Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους σκακιστές και τις σκακίστριες της ΑΕΚ πριν την έναρξη της αναμέτρησης με το ΣΟ Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, φίλαθλοι της ομάδας από το Σύνδεσμο "AEK Fans", με επικεφαλή τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ κ. Νίκο Γεωργατζόγλου, άπλωσαν ένα μεγάλο πανό και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με τους αθλητές του Δικεφάλου. Ο συγκεκριμένος Σύνδεσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα, στηρίζοντάς την οικονομικά, όχι μόνο φέτος, αλλά και κατά τα προηγούμενα χρόνια.
Φυσικά, το εν λόγω περιστατικό τράβηξε (για μια ακόμα φορά), τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων. Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Πλούμπης, ο οποίος ήρθε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των σκακιστών του Δικεφάλου.
Στο σημείο αυτό, ευκαιρίας δοθείσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τους οπαδούς που μας επισκέφθηκαν αλλά και μας στήριξαν οικονομικά, όπως το έπραξε ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μιχάλης Τροχανάς, ο Σύνδεσμος Defenders Kαλλιθέας και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες