Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Συνέχεια με το 2ο γύρο στο "Αττικής Φιλίας"


Με τη διεξαγωγή του 2ου γύρου συνεχίζεται η διοργάνωση του Διασυλλογικού Κυπέλλου "Αττικής Φιλίας" 2011 (Β' Κατηγορία). Η ΑΕΚ, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα, καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανελήνιο ΓΣ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 23/1 (εντευκτήριο ΑΕΚ: Θεμ. Σοφούλη και Στρ. Παπάγου 100, Νέα Φιλαδέλφεια).
Με τον Πανελλήνιο ΓΣ δεν έχουμε συναντηθεί σε καμία διοργάνωση κανονικού χρόνου που να έχει φιλικό χαρακτήρα. Μόνο ένα επίσημο αγώνα έχουμε δώσει (για τον ΠΟΑ 2010), όταν κερδίσαμε με σκορ 7-5 στην έδρα μας (φωτό).
Για τους φίλους της ΑΕΚ που μας ρωτάνε, να διευκρινήσουμε ότι, η εν λόγω διοργάνωση είναι καθαρά φιλικού χαρακτήρα και δεν έχει σχέση με το (επίσημο) Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής (τον "προθάλαμο" του Κυπέλλου Ελλάδας). Σκοπό έχει να πάρουν αγώνες σκακιστές και σκακίστριες με μικρή σκακιστική εμπειρία, οι οποίοι δεν αγωνίζονται συχνά με τις ομάδες τους. Από την ΑΕΚ συμμετέχουν σκακιστές οι οποίοι παρακολουθούν τα μαθήματα Ακαδημιών του "Δικεφάλου" (κατά κύριο λόγο).

Πληροφορίες για τη διοργάνωση, μπορείτε να αντλήσετε πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες