Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου Αττικής χωρίς αγώνα

Ξεκούραστα προκρίθηκε η ομάδα της ΑΕΚ στους "32" του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2011, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 9 Απριλίου, με τη διεξαγωγή του προκριματικού γύρου. Ο "Δικέφαλος" στον 1ο γύρο (φάση "64" ομάδων), κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Σκακιστική Ανάπτυξη Μεταμόρφωσης, αλλά η αντίπαλος ομάδα δεν προσήλθε να αγωνιστεί και έτσι η ΑΕΚ προκρίθηκε άνευ αγώνος, με σκορ 3.5-0. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του τμήματος, που κερδίζεται κάποιο παιχνίδι χωρίς αγώνα. Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των: ΑΕ Ποντίων Μελισσίων Αττικής, ΣΟ Ηλιούπολης, ΕΟΑΟ "Ο Φυσιολάτρης" Νίκαιας, ΣΟ Αιγάλεω, Κέντρο Εκδηλώσεων Ομιλιών, ΣΟ Αμπελοκήπων, ΣΑΣ Κορωπίου, ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, Εστία Νέας Σμύρνης, ΑΣ Αιγυπτιωτών Ελλήνων, ΣΟ Περιστερίου, ΑΟ "3 Αστέρες" '89, ΣΟ Αγίας Παρασκευής, Σκακιστική Άνοιξη, Πανελλήνιος ΓΣ, Πειραϊκός ΟΣ, Πανιώνιος ΓΣΣ, ΣΟ "Θωμάς Γεωργίου", ΣΟ Χαλανδρίου, ΑΣΟ "Δίας" Πετρούπολης, ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας, ΑΟ "Ζήνων" Γλυφάδας, ΑΚ Ζωγράφου, ΕΕΣ Κορυδαλλού, ΣΟ Μοσχάτου, ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου, ΦΟΝ Ηρακλείου "Επικοινωνία", ΑΟ Κηφισιάς, ΣΟ Αγίας Βαρβάρας, ΦΟ Ελληνικού και ΣΟ Παγκρατίου.
Ο επόμενος γύρος του Κυπέλλου Αττικής, θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Κυριακή 8 Μαΐου. Κάθε εβδομάδα από την ημερομηνία αυτή και μετά θα διεξάγεται κάποιος γύρος, με τη διοργάνωση να λήγει το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου, όταν και θα πραγματοποιηθεί το final-4.

Στις νεανικές διοργανώσεις, η ΑΕΚ πέτυχε μια νίκη και υπέστη μια ήττα. Συγκεκριμένα, στο Κύπελλο Παίδων (-14 ετών) επικράτησε με σκορ 3.0-0.5 επί της Α' ομάδας του ΣΟ Περιστερίου. Νίκες πέτυχαν οι Γρηγοριάδης Μιχαήλ, Βασιλείου-Σμόνος Ευστάθιος και Καγιανάς Κων/νος (άνευ αγώνα), ενώ ηττήθηκε η Τσεργά Φωτεινή-Αμαλία.
Αντίθετα, στο Κύπελλο Παμπαίδων (-10 ετών), η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 0.0-4.0, από την ΕΕΣ Κορυδαλλού. Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Χατζάκης Εμμανουήλ, Κοτσώνας Νικόλαος, Αργυρίου Εμμανουήλ και Στεργίου Εμμανουήλ.
Οι αγώνες Παίδων και Παμπαίδων, συνεχίζονται την Κυριακή 8 Μαΐου και θα έχουν διάρκεια 5 γύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες