Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


Με μόλις δύο ημέρες να απομένουν για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής 2011, θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν το τμήμα να φτάσει ως εδώ, απερίσπαστο και με την καλύτερη δυνατή συγκέντρωση για τους αγώνες. Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
  • Τον Νίκο Γεωργατζόγλου, Πρόεδρο του Συνδέσμου Οπαδών "ΑΕΚ Fans", ο οποίος προσέφερε δωρεά στο τμήμα ύψους 4.000 ευρώ, που κάλυψε κατ' αυτόν τον τρόπο μεγάλο μέρος των εξόδων της ομάδας. Ο Νίκος είναι πάντοτε κοντά στο τμήμα, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του και βοηθά με έμπρακτο τρόπο και όχι μόνο. Ποιός ξεχνάει την παρουσία των "ΑΕΚ Fans" στο χώρο αγώνων κατά τη διάρκεια της περυσινής διοργάνωσης? Η βοήθειά του την παρούσα στιγμή, υπήρξε καταλυτική και σκόρπισε τα όποια μαύρα σύννεφα είχαν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από το τμήμα.
  • Το ΑΕΚ Store (Ωραιοπούλου 4, Νέο Ηράκλειο, πλησίον σταθμού ηλεκτρικού) και την ΠΑΕ ΑΕΚ, που μερίμνησαν για την ένδυση των σκακιστών μας, με κίτρινες και μαύρες κοντομάνικες εμφανίσεις, αλλά και φούτερ, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε στους αγώνες όπως αρμόζει σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ.
  • Την Cosmote, για τη δωρεάν παραχώρηση 10 internet sticks (για το διάστημα 23/6 - 10/7), έτσι ώστε οι σκακιστές μας να έχουν τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων.
  • Τους αγνούς φίλους της ΑΕΚ: Νίκο Χατζάκη (ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης), Γιάννη Κουτρουμάνο (Πύργο Ηλείας),  Δημήτρη (Καρδίτσα) και  Βασίλη "Ζορμπά", οι οποίοι προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια στους σκακιστές μας, καλύπτοντας μέρος των οδοιπορικών τους με δωρεές. 
Εκτός από τους χορηγούς μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης της Α.Ε.Κ., η οποία βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στο να εξασφαλίζονται κονδύλια για το σκακιστικό τμήμα, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής λιτότητας που διανύουμε. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους σκακιστές μας, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες