Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Το σκακιστικό τμήμα της Α.Ε.Κ. στο "All Sports Show and Fashion"


Το σκακιστικό τμήμα της Α.Ε.Κ. θα συμμετέχει, με δικό του χώρο, στη μεγάλη έκθεση "All Sports Show and Fashion", που ξεκινά την Παρασκευή 23/9, στο εκθεσιακό κέντρο "ΜETROPOLITAN  EXPO" στα Σπάτα (δίπλα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος") και θα ολοκληρωθεί στις 2/10. 
Για δέκα ημέρες, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, οι σκακιστές και οι σκακίστριες της ΑΕΚ θα βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης για να παίξουν σκάκι με όλες τις φίλες και τους φίλους του πνευματικού  αθλήματος και της Ένωσης. Στη δεκαήμερη γιορτή, είναι καλεσμένοι όλες και όλοι, ανεξάρτητα από το επίπεδο τους στο σκάκι και ανεξάρτητα με το αν γνωρίζουν να παίζουν σκάκι ή όχι. Οι επισκέπτες της έκθεσης που θα βρεθούν στο χώρο του σκακιστικού τμήματος και θέλουν να μάθουν ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους αθλητές μιας ομάδας που από το 2005 που μπήκε στα σκακιστικά δρώμενα, έχει πολλές εθνικές διακρίσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να το  πράξουν και με αρκετούς μάλιστα τρόπους. 
Μπορούν να παίξουν σκάκι σε κανονική σκακιέρα ή σε μεγάλη σκακιέρα εδάφους (3X3 μέτρα) με μεγάλα κομμάτια ή σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. 
Τον εντυπωσιακό, όσο και πρωτότυπο για τα σκακιστικά δρώμενα, χώρο του τμήματος της ΑΕΚ στην έκθεση, έχει στήσει η χορηγός μας Apstage.  
Τις μεγάλες σκακιέρες εδάφους και τις ασύρματες συνδέσεις μας στην έκθεση, χορήγησε η Cosmote, που σταθερά συνεχίζει να στηρίζει το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ. 
Τους δυο φορητούς υπολογιστές MacBook που θα υπάρχουν στο χώρο του τμήματος χορηγεί η iSquare
Τη σίτιση των σκακιστών και σκακιστριών της ΑΕΚ που θα βρίσκονται στην έκθεση χορηγεί η Pizza Fan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες