Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

H ομάδα σκάκι της ΑΕΚ στο φεστιβάλ της Τοσίτσα!


Η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις του «Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων» και του «Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων» του Υπουργείου Πολιτισμού, στον πεζόδρομο της Τοσίτσα, βοηθώντας στην προσπάθεια ανθρώπων και φορέων του πολιτισμού να μετατρέψουν τον πεζόδρομο σ' ένα ζωντανό χώρο πολιτισμού και αναψυχής.
Η Ένωση έπαιξε για αρκετές ώρες σκάκι με παιδιά, νέους αλλά και με μεγαλύτερους οπαδούς που θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο άθλημα, στην επιδαπέδια σκακιέρα, προσφορά της Cosmote. Μάλιστα ο Χρήστος Πιλάλης, ο διεθνής μετρ Νίκος Καλέσης, ο Γιάννης Βραϊμάκης, ο Νίκος Πελεκούδας και η Ειρήνη Λεμάνη που βρέθηκαν εκεί την Τρίτη το απόγευμα, έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου, που δείχνει να ακολουθεί την ΑΕΚ ακόμα και έξω από τις αγωνιστικές της δραστηριότητες.
Οι «κιτρινόμαυροι» σκακιστές θα βρεθούν και πάλι στο πεζόδρομο της Τοσίτσα την Πέμπτη 6/10 το απόγευμα (από τις 17:00 έως τις 20:00) και περιμένουν να δουν ακόμα περισσότερο κόσμο, ώστε να του μάθουν τα μυστικά σκάκι. Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η προσπάθεια της ΑΕΚ, καλύφθηκε από αρκετά ΜΜΕ, τα οποία αναγνώρισαν την πρωτοβουλία και μάλιστα κάλυψαν την εκδήλωση. Τέλος, όπως μας αποκάλυψαν οι διοργανωτές, το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο από πολύ νωρίς, αφού πολλοί ρωτούσαν σχετικά με το αν όντως θα "έρθει η ΑΕΚ" στο χώρο του φεστιβάλ
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες