Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πρεμιέρα στο Κύπελλο "Σπ. Μπίκος" για την ΑΕΚ


Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ξεκινά, έστω και ανεπίσημα, τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2011-12, η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ. Ο "Δικέφαλος" συμμετέχει στο 2ο όμιλο του (φιλικού χαρακτήρα) Διασυλλογικού Κυπέλλου "ΣΠ. ΜΠΙΚΟΣ" 2011, το οποίο θα έχει διάρκεια 7 γύρων και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Δεκέμβρη. 
Στον 1ο γύρο, η ΑΕΚ κληρώθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας, με αντίπαλο τον ΑΦΜΟ "ΑΦΟΑΝ". Η ομάδα της Νίκαιας, αγωνίζεται στη Β' Τοπική Κατηγορία Αττικής και το εντευκτήριο της βρίσκεται επί της οδού Βουλγαροκτόνου 103, στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας. Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί, με χρόνο σκέψης για κάθε σκακιστή 90' μέχρι την ολοκλήρωση της παρτίδας (με πρόσθεση χρόνου 30'' ανά κίνηση). 
Με την ομάδα του ΑΦΜΟ "ΑΦΟΑΝ" έχουμε ξανασυναντηθεί μία φορά στο παρελθόν σε επίσημες διοργανώσεις. Ήταν το 2006, στην παρθενική συμμετοχή της ΑΕΚ σε Πρωτάθλημα, όταν για τη Β' Τοπική Κατηγορία Αττικής, επικρατήσαμε με σκορ 6.0-2.0, πάλι εκτός έδρας. Με τον "Δικέφαλο" στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχε αγωνιστεί και ο αείμνηστος Λάζαρος Βυζαντιάδης (Πρωταθλητής Ελλάδος σε ατομικό επίπεδο το 1965 και το 1966), ο οποίος διακρίνεται στη φωτό αριστερά, μαζί με τον Θωμά Μίχο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες