Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Στην τελική ευθεία για το Πρωτάθλημα Α' Εθνικής


Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το 41ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής, το οποίο θα διεξαχθεί από 2 έως 7 Ιουλίου 2013, στο Ρίο Αχαΐας. Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη σκακιστική διασυλλογική διοργάνωση στην Ελλάδα, ευελπιστώντας να τερματίσει ψηλότερα από πέρυσι στην τελική κατάταξη. 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν θα υπάρχουν ξένοι στην σύνθεσή μας, σεβόμενοι το κλίμα λιτότητας που επικρατεί στο σωματείο και όχι μόνο. Βέβαια, η δυναμικότητα και η εμπειρία των σκακιστών και σκακιστριών μας είναι τέτοια, η οποία μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην κατάκτηση μιας καλής θέσης στην βαθμολογία.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 7 γύρους (την 3η Ιουλίου θα υπάρχει διπλός γύρος, πρωί-απόγευμα) και συνολικά συμμετέχουν 34 ομάδες απ' όλη την Ελλάδα. Όλοι οι αγώνες, θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο "Porto Rio". Η σύνθεση των ομάδων θα είναι 10μελής. Οι 4 πρώτες σκακιέρες θα είναι γενικές, η 5η γυναικεία, η 6η νεάνιδα -18 ετών, η 7η κορασίδα -14 ετών, η 8η νέος άνδρας ή γυναίκα -20 ετών, η 9η παίδας ή κορασίδα -16 ετών και η 10η παμπαίδας ή πανκορασίδα -12 ετών. 
Η κλήρωση του 1ου γύρου πραγματοποιήθηκε, με τον αντίπαλό μας να είναι ο ΣΑ Κορινθίας "ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ" (νο2 στην κατάταξη βάσει βαθμών αξιολόγησης). Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 2/7, στις 16.30. 
Περισσότερα για τη διοργάνωση, στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της, πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες