Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στη Β' Τοπική Αττικής



Μετά την αναστολή λειτουργίας του σκακιστικού τμήματος για 3 περίπου χρόνια, η ΑΕΚ ξεκινά και πάλι την προσπάθειά της για την αναρρίχησή της στην κορυφή, από τη χαμηλότερη κατηγορία, αυτή της Β' Τοπικής Αττικής. Η πρώτη φορά που συμμετείχε η ΑΕΚ στην εν λόγω κατηγορία, ήταν το έτος 2006, όταν και τερμάτισε αήττητη στην 1η θέση της κατάταξης. Βέβαια τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά κατά την παρούσα στιγμή, αφού η ομάδα αποτελείται από ερασιτέχνες σκακιστές, οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι αγαπάνε εξίσου την ομάδα, αλλά και το άθλημα.  

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στο Β2 Όμιλο της Β' Τοπικής Κατηγορίας Αττικής, μαζί με άλλες 9 ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής: 1. ΣΟ Αγίας Βαρβάρας, 2. Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΑΤΕ, 3. ΑΟ "ΦΟΙΝΙΞ" Αγίας Σοφίας Πειραιά, 4. ΠΜΚ Σιδηροδρομικών Ν. Αττικής, 5. ΣΟ Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς, 6. ΟΠΑ Χολαργού, 7. ΑΣ Πέρα, 8. Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας, 9. ΔΚΠ Άνω Λιοσίων.

Την άνοδο στην Α' Τοπική για το έτος 2021, θα κερδίσει ο 1ος της βαθμολογικής κατάταξης, ενώ έπαθλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους. Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, με αντίπαλο τον ΑΣ Πέρα, στο νέο εντευκτήριο της ομάδας, στη Λεωφ. Δεκελείας 215 και Σκρά 2, στη Νέα Φιλαδέλφεια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες