Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Νίκη για την ΑΕΚ επί του ΣΟ ΎδραςΜε νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στον Β2 Όμιλο της Β' Τοπικής Κατηγορίας Αττικής η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ, αφού επικράτησε εκτός έδρας επί του ΣΟ Ύδρας με σκορ 5.5-1.5, πετυχαίνοντας έτσι τη 2η νίκη της σε 2 αγώνες στη διοργάνωση. Ο αγώνας διεξήχθη στο εντευκτήριο του Πειραϊκού ΟΣ (Καραΐσκου 60 και Ελ. Βενιζέλου, Πειραιάς), το οποίο και χρησιμοποιεί προσωρινά ως έδρα της η ομάδα της Ύδρας.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη νησιώτικη ομάδα να αγωνίζεται με 2 κενές σκακιέρες (της αφαιρέθηκε επιπρόσθετα ως ποινή 1 βαθμός), με τους Φουφόπουλο και Θεοδωρίδη να παίρνουν τη νίκη χωρίς αγώνα. Τη γρήγορη ισοπαλία του Λίτσα, ακολούθησαν οι νίκες του Τσάγκα και του Σαρρή, με το σκορ να γίνεται έτσι 4,5-0 υπέρ της ΑΕΚ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τις ισοπαλίες του Βραϊμάκη και του Τερζόπουλου, αλλά και την ήττα του Πρεβενιού.
Επόμενος αντίπαλος, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10.30 πμ, ο ΣΟ Αγίας Βαρβάρας, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης:

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΔΡΑΣ - Α.Ε.Κ.  1.5 - 5.5

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ½-½ΛΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ1-0ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΚΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ0-1α.α.ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ½-½ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ½-½ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ0-1ΣΑΡΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ0-1α.α.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ0-1ΤΣΑΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες