Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Τραίνο και συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΕΚ!



Η ΑΕΚ συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β' Τοπικής Αττικής. Για τον 7ο γύρο, στον Β2 Όμιλο, επικράτησε με σκορ 5.5-2.5 επί του ΠΜΚ Σιδηροδρομικών Ν. Αττικής. Ο Δικέφαλος έτσι παρέμεινε στην 1η θέση, έχοντας το απόλυτο στις νίκες και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδό στην Α' Τοπική για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο αγώνας διεξήχθη εκτός έδρας, στο εντευκτήριο της ομάδας των Σιδηροδρομικών (Καρόλου 1-3, 9ος όροφος), με την ΑΕΚ να ξεκινάει με ήττα του Τράπαλη, για να ισοφαρίσει γρήγορα το σκορ σε 1-1 ο Λίτσας. Η ΑΕΚ έκανε το 2-1 με τον Τσάγκα, για να έρθουν η ισοπαλία του Φουφόπουλου,  η νίκη του Πρεβενιού και η ήττα του Κοντσέττι, οι οποίες έκαναν το σκορ 3.5-2.5. Πλέον η ΑΕΚ ήθελε μια νίκη για να σφραγίσει το θετικό αποτέλεσμα στο φύλλο αγώνα και τελικά πέτυχε δύο, με τον Σαγκριώτη και τον Θεοδωρίδη.    
Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΚ, που με 14 βαθμούς είναι μόνη στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ανεξάρτητα με τα άλλα αποτελέσματα στον όμιλο. 
Αναλυτικά το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης έχει ως εξής:

ΠΜΚ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΕΚ 2.5 - 5.5

1. ΚΟΓΙΑΣ Αντώνιος - ΛΙΤΣΑΣ Ιωάννης 0-1
2. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Ιλαρίων - ΚΟΝΤΣΕΤΤΙ Πάολο-Μαρία 1-0
3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος - ΣΑΓΚΡΙΩΤΗΣ Γεώργιος 0-1
4. ΤΣΟΤΣΟΣ Ιωάννης - ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ Μιχαήλ 0-1
5. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ Νικόλαος - ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος 0.5-0.5
6. ΕΙΡΗΝΙΔΗΣ Δημήτριος - ΤΡΑΠΑΛΗΣ Ιωάννης 1-0
7. ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ελευθέριος - ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Μιχαήλ 0-1
8. ΜΕΛΕΤΗΣ Δημήτριος - ΤΣΑΓΚΑΣ Ηλίας 0-1

Επόμενος αντίπαλος για τον 8ο γύρο, ο ΣΟ Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στις 10.30 πμ, στο εντευκτήριο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες