Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Άνοδος για την ΑΕΚ στην Α΄ Τοπική!Την άνοδό της στην Α' Τοπική Κατηγορία Αττικής εξασφάλισε η ΑΕΚ, μετά τη νίκη της επί του ΣΟ Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς με 5.5-2.5, σε παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο νέο εντευκτήριο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Δικέφαλος, μετά την επανασύσταση του τμήματος, κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, παραμένοντας αήττητος μετά από τη συμπλήρωση των 8 από τους 9 γύρους που θα παιχτούν. Ο αγώνας ήταν κρίσιμος, αφού με ήττα η ΑΕΚ ίσως έμπαινε σε περιπέτειες αναφορικά με την άνοδο. Όμως οι παίκτες του Δικεφάλου, επιδεικνύοντας τη δέουσα σοβαρότητα, κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι και πλέον ο τελευταίος γύρος έχει αποκτήσει τυπική σημασία, διαδικαστικού χαρακτήρα. 


Το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ, αφού η ήττα του Κοντσέττι έφερε τους αντιπάλους της μπροστά στο σκορ με 0-1. Η ισοπαλία του Βραϊμάκη και η νίκη του Φουφόπουλου έφεραν το ματς στα ίσα, για να έρθουν απανωτές νίκες από τους Τσάγκα, Μπαγατέλα και Λίτσα, για να δώσουν τη νίκη στην ΑΕΚ και ταυτόχρονα την άνοδο. Η ήττα του Πρεβενιού και η νίκη του Σαγκριώτη, απλά έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα.


Πλέον η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στον τελευταίο γύρο της διοργάνωσης, την Κυριακή 22 Μαρ 20, με αντίπαλο τον ΟΠΑ Χολαργού εκτός έδρας, έχοντας στόχο να κατακτήσει αήττητη την άνοδο. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν για να επιτευχθεί η άνοδος και ευχόμαστε του χρόνου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία, με στόχο την κορυφή.
Αναλυτικά το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης:

Α.Ε.Κ. - ΣΟ Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς 5.5-2.5

1. ΛΙΤΣΑΣ Ιωάννης - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης 1-0
2. ΚΟΝΤΣΕΤΤΙ Πάολο-Μαρία - ΠΑΛΛΗΣ Χριστόδουλος 0-1
3. ΣΑΓΚΡΙΩΤΗΣ Γεώργιος - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος 1-0
4. ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ Κυριάκος - ΜΠΕΪΚΟΣ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ Πολύκαρπος 1-0
5. ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ Μιχαήλ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Εμμανουήλ 0-1
6. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος - ΘΕΟΔΩΣΗ-ΛΙΑΚΟΥ Ειρήνη 1-0
7. ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ Ιωάννης - ΚΟΥΤΡΑΣ Νεκτάριος 0.5-0.5
8. ΤΣΑΓΚΑΣ Ηλίας - ΜΠΟΥΡΑΣ Αντώνιος 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες