Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Δεν κατάφερε να προκριθεί η ΑΕΚ στο final-4

Η ισοπαλία με σκορ 2-2, δεν ήταν αρκετή για την ΑΕΚ, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009. Ο Δικέφαλος, ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, σύμφωνα με το Κριτήριο του Βερολίνου. Συγκεκριμένα, μέτρησαν οι νίκες του Καπνίση επί του Γρηγοριάδη στην 1η σκακιέρα και του Γρίβα επί του Κhetsuriani στην 2η και έτσι με σκορ 4-3, την πρόκριση για το final - 4 του θεσμού, πήρε η ομάδα του Κορωπίου.
Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης, έχει ως εξής (σε παρένθεση ο εθνικός βαθμός αξιολόγησης κάθε σκακιστή):

1. ΚΑΠΝΙΣΗΣ Σπυρίδων (2415) - ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Αλέξανδρος (2195) 1-0
2. ΚHETSURIANI Besarion (GEO) (int. ELO 2332) - ΓΡΙΒΑΣ Ευστράτιος (2480) 0-1
3. ΣΑΝΔΑΛΑΚΗΣ Άγγελος (2335) - ΜΟΥΤΟΥΣΗΣ Κων/νος (2400) 1/2-1/2
4. ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ Δημήτριος (2140) - ΜΙΧΟΣ Θωμάς (2205) 1/2-1/2

Έτσι η αγωνιστική περίοδος τελείωσε για το Δικέφαλο και πλέον αρχίζει ο προγραμματισμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά, η οποία θα μας βρει στον Προκριματικό Όμιλο της Α' Εθνικής (ΠΟΑ), με στόχο την κατάληψη μιας εκ των προνομιούχων πρώτων θέσεων, που θα μας δώσουν το δικαίωμα να συμμετάσχουμε στην Α' Εθνική του ίδιου έτους, δηλαδή το καλοκαίρι του 2010.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Κορωπίου για τη νίκη της και ευχόμαστε να πετύχουν το καλύτερο στη συνέχεια του θεσμού.

7 σχόλια:

nikkarthegreat είπε...

Khetsuriani είναι το σωστό

AEK Chess Club είπε...

Ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

Ανώνυμος είπε...

H AEK είναι ήδη στην Α εθνική... απλά η Αττική έχει προκριματική και τελική φάση για τις ομάδες της Α εθνικής...

Ανώνυμος είπε...

Ο Γρίβας γιατί στη 2η ρε παιδιά; Επιλογή της ομάδας ή του ίδιου;

AEK Chess Club είπε...

Η επιλογή της σύνθεσης, δεν είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας μόνο των παικτών. Η απόφαση λαμβάνεται κατόπιν συσκέψεως των υπευθύνων της ομάδας με τους παίκτες, για να διαμορφωθεί η στρατηγική που θα ακολουθηθεί. Οπότε η απόφαση βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους εφόρους του τμήματος.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ κατέβηκε με νοοτροπία μικρής ομάδας , βάζοντας το χειρότερο παίκτη της στην 1η σκακιέρα και το πλήρωσε γιατί και το Κορωπί δεν είναι τυχαία ομάδα...

AEK Chess Club είπε...

Απλά πάρθηκε ένα ρίσκο που δεν βγήκε. Τίποτε περισσότερο ή λιγότερο. Όσο για τα περί νοοτροπίας, τα αφήνουμε ασχολίαστα. Μετά Χριστόν προφήτες μπορούν να γίνουν όλοι. Αν είχε πχ κερδίσει ο Κώστας ή ο Θωμάς, τώρα θα λέγαμε ότι ήταν σωστή η επιλογή σύνθεσης, επειδή η ΑΕΚ θα είχε προκριθεί.
Όσο για το Κορωπί, σαφώς και δεν είναι τυχαία ομάδα. Ίσα ίσα...

Ετικέτες