Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Κλήρωση 3ου γύρου Κυπέλλου "ΣΠ. ΜΠΙΚΟΣ"


Με την ομάδα του Σκακιστικού Κύκλου Ιλίου, θα τεθεί αντιμέτωπη η ΑΕΚ στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Διασυλλογικού Κυπέλλου "Σπ. Μπίκος" 2010. Ο "Δικέφαλος" λαμβάνει μέρος στη Β' κατηγορία της εν λόγω διοργάνωσης και έχει σα στόχο να συμμετέχουν κυρίως σκακιστές που δεν αγωνίζονται τόσο συχνά, μιας και ο χαρακτήρας της διοργάνωσης είναι φιλικός.
Η ΑΕΚ, με την ολοκλήρωση των 2 πρώτων γύρων βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης, ισόβαθμη με άλλες 9 ομάδες οι οποίες έχουν πετύχει το απόλυτο (το 2 στα 2 δηλαδή).
Ο αγώνας με την ομάδα του Ιλίου θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 31/10/2010 (ώρα έναρξης 10:30). Σε αυτό εδώ το σημείο, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής), αλλάζει η ώρα (από θερινή σε χειμερινή). Τα ρολόγια θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και στις 04:00, να δείξουν 03:00.
Με την ομάδα του Σκακιστικού Κύκλου Ιλίου έχουμε ξανασυναντηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν (φωτό). Συγκεκριμένα, τεθήκαμε αντιμέτωποι στις 18/10/09 στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου "Σπ. Μπίκος" 2009, όταν και ηττηθήκαμε με σκορ 6-2. Λεπτομέρειες για τον εν λόγω αγώνα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Πληροφορίες και διάφορα στατιστικά στοιχεία για το Διασυλλογικό Κύπελλο "Σπ. Μπίκος" 2010, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα Chess Results, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες