Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011 (1ος έως 3ος γύρος)


Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, διεξάγονται τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής για το έτος 2011. Η μόνη διαφορά σε σχέση με πέρυσι, είναι ότι άλλαξε ο χώρος διεξαγωγής και από τη Νίκαια τα Πρωταθλήματα γίνονται στα Πατήσια (στο σχολικό συγκρότημα της οδού Μηλιαράκη). Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 23/12, διακόπηκαν για τα Χριστούγεννα, και θα λήξουν στις 30/12.
Η ΑΕΚ συμμετέχει στους αγώνες με 8 συνολικά σκακιστές και σκακίστριες. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι "παλιοί" Γρηγοριάδης Μιχαήλ (Αγόρια-14 ετών), Τζαμούσης Φώτιος, Pomohaci Luka (Ρουμανία) (Αγόρια-10 ετών), Τσεργά Φωτεινή-Αμαλία (Κορίτσια-12 ετών), αλλά και οι "νέοι" Αργυρίου Εμμανουήλ, Κοτσώνας Νικόλαος, Παπαδογεωργάκης Άγγελος (Αγόρια-10 ετών), Τσεσμετζής Θεοφάνης (Αγόρια-12 ετών).
Σε αυτό εδώ το σημείο, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στους μικρούς σκακιστές για τη συμμετοχή τους, όσο και στους γονείς, που αυτές τις γιορτινές ημέρες δε φείδονται χρόνου και κόπου, προκειμένου να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στους αγώνες. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο προπονητές των λιλιπούτειων σκακιστών της ΑΕΚ, στον ΙΜ Αλέξανδρο Γρηγοριάδη, αλλά και στον Γιάννη Βραϊμάκη, για τη δουλειά που κάνουν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ελπίδες διάκρισης έχουν μόνο ο Γρηγοριάδης Μιχαήλ (2 νίκες και 1 ισσοπαλία) και η Τσεργά Φωτεινή-Αμαλία (2 νίκες και 1 ήττα) (φωτό). Και ο Φώτης Τζαμούσης θα μπορούσε να έχει ένα καλό πλασάρισμα, αλλά ξεκίνησε άσχημα (2 ήττες και 1 νίκη) και πλέον θα πρέπει να παλέψει πάρα πολύ για να πετύχει κάτι καλό. Όσον αφορά στους Pomohaci, Αργυρίου, Κοτσώνα, Τσεσμετζή και Παπαδογεωργάκη, η συμμετοχή από μόνη τους είναι μια εμπειρία, αφού οι σκακιστικές παραστάσεις (ειδικά για τους 4 τελευταίους), είναι ελάχιστες. Πάντως ο Παπαδογεωργάκης ήδη πέτυχε την πρώτη "επίσημη" νίκη του, ενώ νούλα στο 2ο γύρο έκανε ο Κοτσώνας.
Μια πρώτη ανασκόπηση των αποτελεσμάτων των συμμετεχόντων σκακιστών της ΑΕΚ, θα πραγματοποιήσουμε μετά τη λήξη των αγώνων του 5ου γύρου.
Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση μπορείτε να αντλήσετε από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες