Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή πίτας Α.Ε.Κ. - Βράβευση Αλ. Γρηγοριάδη




 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, η κοπή της πίτας της ΑΕΚ, παρουσία πλήθους κόσμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ), στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Εκτός του Προέδρου, των μελών της Διοίηκησης και τους εφόρους όλων των τμημάτων της ΑΕΚ, το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Χαράλαμπος Καραμανλής, οι βουλευτές Γιάννης Βούρος και Μιλένα Αποστολάκη, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Παύλος Κότσιρας και Ηλίας Γκρίτζαλης, ο πρόεδρος της "Ένωσης 1924" Kυριάκος Χήνας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Σεραφείδης και Μιχάλης Συμιγδαλάς, ο δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης και ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος.


Η διοίκηση της «Μάνας» ΑΕΚ, τίμησε αρκετές προσωπικότητες που πρόσφεραν στο «Δικέφαλο» ή συνεχίζουν να προσφέρουν, είτε ως αθλητές, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι: Δ. Τράγος (παλαιός παράγοντας), Ν. Νεσιάδης (παλαίμαχος μπάσκετ), "Ιατρική Φροντίδα" (χορηγός), Ι. Μητρόπουλος (χορηγός). Από τα τμήματα της ΑΕΚ βραβεύθηκαν οι αθλητές: Στίβος: Κ. Κεφαλά – Γ. Κοκλώνη – Α. Δρακάκη – Β. Παπακώτση – Γ. Σοφοκλέους – Μ. Σοφοκλέους, Χάντμπολ: Χ. Μπακαούκας, Βόλεϊ Γυναικών: Γ. Σαμαράς (προπονητής), Ποδηλασία: Α. Παπιομύτης, Πυγμαχία: Ε. Τασίδου, Βόλεϊ Ανδρών: Θ. Καπίρης, Σκάκι: Α. Γρηγοριάδης, Ξιφασκία: Μ. Χουρί – Ν. Βλάχου – Μ. Αγγελή – Α. Γκιώνη, Ποδόσφαιρο Σάλας: Χ. Στράτης, Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Ε. Ευαγγελίδης.


Την τιμητική πλακέτα στον Αλέξανδρο Γρηγοριάδη, απένειμε ο εκ των εφόρων του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ, Φώτης Αρμπής. 


Ο Αλέξανδρος, βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2007 (μαζί με τον υιό του Μιχάλη). Είναι προπονητής των παίδων στις ακαδημίες της ΑΕΚ και έχει συμμετάσχει με τα κιτρινόμαυρα σε 46 επίσημες παρτίδες, τις περισσότερες από όλους τους σκακιστές που έχουν φορέσει τη φανέλα με το Δικέφαλο Αετό στο στήθος.  

 
Οι φωτογραφίες είναι από το aek-live (πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις φωτό από την εκδήλωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες