Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ξεκινά το Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής 2009


Ξεκινά το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου 2009, το Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής 2009, με τους αγώνες της Προκριματικής Φάσης (21/3), αλλά και του 1ου γύρου (64 ομάδες - 22/3).
Η κλήρωση έγινε την Τρίτη 17/3 στα γραφεία της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και μπορούμε να πούμε ότι ήταν ευνοϊκή για τον Δικέφαλο. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ δε θα συμμετάσχει στον προκριματικό γύρο, αλλά στον 1ο και κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας, την ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΑΤΕ, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/3, στα γραφεία της ΑΕΚ, τα οποία βρίσκονται επί της λεωφόρου Δεκελείας 138-140 (2ος όροφος), στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του ΠΚΕ ΑΤΕ, αγωνίστηκε στην Α' Τοπική Κατηγορία Αττικής 2009, στην οποία δεν τα πήγε και τόσο καλά, αφού υποβιβάσθηκε στη Β' Τοπική, τερματίζοντας στην προτελευταία θέση (7η) του Α' ομίλου. Στοιχεία για την πλήρη δυναμικότητά της, μπορείτε να δείτε εδώ.
Για την ΑΕΚ είναι η 2η φορά στην Ιστορία της που συμμετέχει στην εν λόγω διοργάνωση, αφού το 2006, στην παρθενική της συμμετοχή, είχε κατακτήσει το Κύπελλο Αττικής και είχε αποκτήσει έτσι το δικαίωμα να αγωνιστεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στόχος της ΑΕΚ είναι να επαναλάβει την εν λόγω διάκριση, πράγμα δύσκολο, αφού στο συγκεκριμένο θεσμό συμμετέχουν πολλές και καλές ομάδες.
Στη φωτογραφία (ιστορικής σημασίας), απεικονίζονται όσοι συμμετέχαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο (παίκτες ή συνοδοί), στον 1ο αγώνα στην Ιστορία της ομάδας, με αντίπαλο τον ΕΟΣ Αχαρνών (εκτός έδρας), για την 1η φάση του Κυπέλλου Αττικής 2006, όταν η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με σκορ 4-0. Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι: Μιχάλης Πρεβενιός, Χρήστος Πιλάλης, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Θωμάς Μίχος, Στράτος Γρίβας και Νίκος Καλέσης.
Καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες