Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Με ΣΟ Πετρούπολης στη Β' Εθνική

Με την ομάδα του ΣΟ Πετρούπολης, θα τεθεί αντιμέτωπη η ΑΕΚ, στον 2ο γύρο της Β' φάσης (θέσεις 1-4), της Β' Εθνικής Κατηγορίας.
Ο αγώνας, αποτελεί τυπική διαδικασία για τις δύο ομάδες, αφού η μεν ΑΕΚ έχει ήδη και μαθηματικά κατακτήσει το Πρωτάθλημα, η δε ομάδα της Πετρούπολης, δεν μπορεί να τερματίσει σε θέση πιό πάνω από την 4η, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Άρα, μόνο το γόητρο παίζει ρόλο στην εν λόγω αναμέτρηση και τίποτε άλλο. Η Ένωση, έχοντας 6 νίκες σε 6 αγώνες και έχοντας πετύχει το στόχο της (Πρωτάθλημα και άνοδος), θέλει να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό της για να κλείσει με θριαμβευτικό τρόπο το πρώτο τρίμηνο του 2009 και να στρέψει την προσοχή της αποκλειστικά στο Κύπελλο Αττικής, με σκοπό να το κατακτήσει και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο final - 4 του Κυπέλλου Ελλάδος 2009.
Ο αγώνας με τον ΣΟ Πετρούπολης, θα διεξαχθεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 8 Μαρτίου, στο εντευκτήριο της ομάδος της Πετρούπολης, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 61 (στο Πνευματικό Κέντρο).
Καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες