Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Με ΣΟ Ικαρίας (Β') στο "Αττικής Φιλιας"

Με την (Β') ομάδα του ΣΟ Ικαρίας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ" θα τεθεί αντιμέτωπη η ΑΕΚ, στον 7ο και τελευταίο γύρο του Διασυλλογικού Κυπέλλου "Αττικής Φιλίας" 2009. Η Ένωση, έχοντας πετύχει 2 νίκες σε 6 αγώνες, θέλει να πετύχει άλλη μία, ώστε να ξεπεράσει την τελευταία της συγκομιδή που είναι οι 5 βαθμοί (και 21 επιμέρους πόντοι), στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2008. Σε αυτή τη φιλικού και προπονητικού χαρακτήρα διοργάνωση, η ΑΕΚ παρατάσσεται με σκακιστές που έχουν σχετικά μικρή εμπειρία από αγώνες, με κύριο σκοπό να αγωνίζονται όλοι όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να είναι στο ρόστερ της Α' ομάδας και να παίρνουν έτσι αγωνιστικές παραστάσεις.
Με τη συμπλήρωση του 6ου γύρου, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 25η θέση της βαθμολογίας (επί συνόλου 33 ομάδων), έχοντας 4 βαθμούς και 21 πόντους στις επιμέρους σκακιέρες. Η αντίπαλός της ομάδα, βρίσκεται μια θέση παραπάνω από τον Δικέφαλο, έχοντας επίσης 4 βαθμούς (αλλά 23 πόντους).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η ομάδα σας παρατάσσεται με αναπληρωματικούς στο Αττίκής Φιλίας; Οι άλλοι όχι; Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε πως παρατάσσεστε με τα δεύτερα, λες και θα σας παρεξηγήσουμε για τη χαμηλή θέση.

AEK Chess Club είπε...

Αν βαρέθηκες μη μας διαβάζεις. Απλά και ωραία. Εκτός και αν έχεις κάποιο βίτσιο και σου αρέσει να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια. Δε σε υποχρέωσε κανείς νομίζω να μπαίνεις εδώ. Στο blog για το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ, που απευθύνεται σε AEKτζήδες, γράφουμε τα ίδια και τα ίδια, μέχρι να γίνουν τα του τμήματος γνωστά στον κάθε έναν. Και το ξαναλέω, δεν είναι το blog, ένα ιστολόγιο της ΑΕΚ για το σκάκι. Είναι ένα ιστολόγιο για το σκάκι της ΑΕΚ.
Τέλος...

Ετικέτες