Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Με ΑΣΟ Πετρούπολης "ΔΙΑΣ" στο 2ο γύρο του Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ), η κλήρωση του 2ου γύρου (32 ομάδες), του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής 2009. Ο Δικέφαλος, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον ΑΣΟ Πετρούπολης "ΔΙΑΣ", σ' ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009, στις 10:30 το πρωί, στο εντευκτήριο της ομάδας της Πετρούπολης, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κρήτης 1, στην πλατεία Πετρουπόλεως.
Η Ένωση, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΣΟΠ "ΔΙΑΣ", προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της στο Κύπελλο Αττικής και να προκριθεί έτσι στη φάση των "16".
Με την ομάδα του ΑΣΟΠ "ΔΙΑΣ¨, έχουμε συναντηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν και η ΑΕΚ πέτυχε ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα, για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β' Τοπικής Αττικής 2006, η Ένωση είχε επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 6.5-1.5, ενώ στα μπαράζ του 2007, για την άνοδο στη Γ' Εθνική, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει στον τελικό που έγινε στην έδρα της, με σκορ 6-4. Τέλος, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Δικέφαλος επικράτησε με σκορ 6.5-5.5, στα πλαίσια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Β' Εθνικής 2009.
Άρα, σε σύνολο τριών αναμετρήσεων, μετράμε τρεις νίκες, με το επιμέρους σκορ στις σκακιέρες να είναι 19 - 11 (+8).
Βέβαια θα πρέπει να αναφερθεί, ότι οι αγώνες Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς του Πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί στο Κύπελλο οι ομάδες παρατάσσονται σε μόνο 4 σκακιέρες και αρκεί μια απρόσμενη νίκη ή ήττα, για να κρίνει το αποτέλεσμα.
Για να δείτε τη δυναμικότητα του ΑΣΟΠ "ΔΙΑΣ", πατήστε εδώ (κοινοτικός έχει δηλωθεί ο Sienczewski, Zbigniew - Πολωνία , ELO FIDE 2124).
Καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες